18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KΛΕΑΝΘΗΣ:Είχα πει συγγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να τους προστατέψω τη περασμένη βδομάδα. Σήμερα τι να πω στους παίκτες μας;

KΛΕΑΝΘΗΣ:Είχα πει συγγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να τους προστατέψω τη περασμένη βδομάδα. Σήμερα τι να πω στους παίκτες μας;

By on 15 Φεβρουαρίου, 2022 0 522 Views

Εντονος ήταν στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision ο Κλεάνθης Γεωργιάδης για την διαιτησία και ιδιαίτερα το VAR που παρέμβηκε στην φάση που αρχικά δόθηκε π΄πεναλτι στην ΠΑΕΕΚ από τον διαιτητή και μετά δόθηκε εκτός περιοχής παράβαση και κόκκινη στον αμυντικό του Απόλλωνα,θυμίζοντας και παράπονα που είχε στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ την περασμένη βδομάδα.

”Είμαι στεναχωρημένος και η στεναχώρια δεν χωρεί το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται καθαρά εντός αγωνιστικού χώρου και να μην ασχολούμαστε με κανένα σφύριγμα και καμία διαιτησία. Την περασμένη βδομάδα είχα πει συγγνώμη στα παιδιά διότι δεν μπόρεσα να τους προστατέψω από αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα. Σήμερα τι να τους πω; Τι να πάω να τους πω; Ότι δεν δόθηκε ένα πέναλτι  επειδή ήταν μια ίντζα έξω; Ελπίζω να έχουν δίκαιο οι διαιτητές και να είδαν αυτό που δεν είδε κανένας. Υπάρχουν VAR, υπάρχει τεχνολογία και πληρώσαμε τόσα λεφτά και τόσους ανθρώπους για να κάνουν τη δουλειά τους. Ελπίζω να έχουν δίκαιο και να είμαι εγώ άδικος διότι δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω στα παιδιά, δεν μπορώ να τους προστατεύσω πλέον. Φαίνεται ότι υπάρχει ο κανόνας του αδύνατου. Σφυρίζονται εύκολα οι κάρτες στους αδύνατους. Δεν φταίει ο Απόλλωνας, δεν φταίει καμία μεγάλη ομάδα αλλά αν αυτή είναι η νοοτροπία που έχει η διαιτησία μας τότε είμαι εγώ που έχω λάθος που τους στηρίζω εδώ και τόσα χρόνια και προσπαθώ να τους δικαιολογήσω για τα ανθρώπινα λάθη. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες. Δεν επιτρέπεται να θεωρούμε τους μικρούς αδύνατους”.  

Για τη συνέχεια και ότι η ομάδα στο αγωνιστικό σκέλος δείχνει δυναμική: 

”Αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την κερδίσει κανένας εύκολα. Για να την κερδίσει πρέπει να της σπάσει το ηθικό. Κάθε παιχνίδι της σπάζουν το ηθικό της είτε με σφυρίγματα, είτε λανθασμένες υποδείξεις, είτε κίτρινες κάρτες. Μας έχουν τσακίσει το νευρικό μας σύστημα. Ξέρετε ότι πάντα προσέχω τι λέω, είμαι φίλος με όλους αλλά νομίζω το έχουμε παραξηλώσει. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό φέραμε την τεχνολογία για να βοηθηθούν οι ίδιοι. Διαφορετικά θα πάω και εγώ από την άλλη πλευρά ζητώντας ξένους διαιτητικές για να φύγει τουλάχιστον η προκατάληψη”.