3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ: Tσεπάκ-Νταουσβίλι στο αρχικό σχήμα

By on 17 Φεβρουαρίου, 2022 0 1370 Views

To ντέρμπι (17/2,18:00 ΓΣΠ) με την Ανόρθωση για το ΑΠΟΕΛ είναι σίγουρα ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο εναντίον της ΑΕΚ.

Πιθανόν και με ψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Υπάρχει όμως και ένα…ξεφόρτωμα άγχους για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, μετά που εξασφάλισε τη θέση της στον Α΄ όμιλο  κάτι που τις δίνει δικαίωμα να επιστρέψει σε πορεία διάκρισης στο πρωτάθλημα.

Ενδεχομένως να λειτουργήσει θετικά στους ποδοσφαιριστές που έβγαλαν μεγάλο άγχος στο τελευταίο τους ματς και το έδειξαν με τη διαχείριση στο τελευταίο ημίωρο.

Από την πλευρά του, ο Σωφρόνης θα κληθεί να παρατάξει μία 11άδα τέτοια που να βγάλει στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό και να συνεχίσει την πορεία των τελευταίων αγώνων.

Θα προβεί σε υποχρεωτικές αλλαγές ο προπονητής με δεδομένες τις απουσίες των Ζοάο Πέδρο και Σαρφό. Έχει όμως εναλλακτικές επιλογές για να τις καλύψει και το ερώτημα, είναι αν θα προβεί και σε άλλες διαφοροποιήσεις.

Εκτός από τους Τσεπάκ-Νταουσβίλι που θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να καλύψουν τις απουσίες των συμπαικτών τους, ο Κύπριος προπονητής σκέφτεται και την επιλογή που του δίνουν οι Οκριασβίλι και Μάγκλιτσα. Δύο ποδοσφαιριστές που δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού, αν θελήσει ο Σωφρόνης να φρεσκάρει κάποιους παίκτες και να αλλάξει ταυτόχρονα τον σχηματισμό.

Η πιθανή 11άδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Σκουφέτ-Τσεπάκ-Σαμπάλα-Καρώ-Βινίσιους-Νταουσβίλι-Ντογκαλά-Σόουζα-Κβιλιτάια-Ντε Βινσέντι-Νατέλ.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Δημήτρη Θεοδώρου στον πάγκο με το διεθνή ποδοσφαιριστή να δοκιμάζει πριν από τον αγώνα και ανάλογα θα τεθεί ή όχι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναφορικά με την προσέλευση των φιλάθλων η προπώληση μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα, ήταν στα 1000 εισιτήρια ενώ είναι και τα 5.300 διαρκείας.

Κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις θα βρεθούν στο ΓΣΠ 6.000  φίλοι του ΑΠΟΕΛ.