5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ANOΡΘΩΣΗ: H 11αδα και οι πιθανές αλλαγές( Ρισβάνης, Ιωάννου στην αποστολή)

ANOΡΘΩΣΗ: H 11αδα και οι πιθανές αλλαγές( Ρισβάνης, Ιωάννου στην αποστολή)

By on 17 Φεβρουαρίου, 2022 0 953 Views

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε τους Ρισβάνη και Ιωάννου να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας και να του δίνουν επιπλέον επιλογές στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.(17/2,18:00 Cablenet)

Το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Γεωργιανός προπονητής θα το δούμε λίγο πριν από τον αγώνα , μιας και η 11άδα που παρέταξε με τον Ολυμπιακό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει ως έχει και στο ντέρμπι. Ο λόγος για τους Λόρια, Αντωνιάδη, Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Χουσμπάουερ, Αρτυματά, Χρυσοστόμου, Ουάρντα, Χριστοφή και Νοβότνι.

Δύο αλλαγές είναι πιθανές πάντως με τους Καλτσά, Πόποβιτς, Ιωάννου να έχουν τις δικές τους πιθανότητες ενώ και ο Λάζαρος είναι πλέον σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Θυμίζουμε πως ο Κετσπάγια  δεν μπορεί να υπολογίζει στους νεοφερμένους Βερχόβετς και Εσκοβάλ, όπως και στους τραυματίες Αραγιούρι και Ντέλετιτς.

Στο μεταξύ, οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης αναμένεται να εξαντλήσουν τα εισιτήρια (1500) που έλαβε η ομάδα από το ΑΠΟΕΛ, με στόχο να βρεθούν στο ΓΣΠ και να στηρίξουν την ομάδα τους σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στον πρώτο αγώνα η Ανόρθωση κέρδισε 2-1 με ανατροπή.