6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Παράγοντες του ΑΠΟΕΛ περικύκλωσαν τον διαιτητή στο ημίχρονο…

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Παράγοντες του ΑΠΟΕΛ περικύκλωσαν τον διαιτητή στο ημίχρονο…

By on 25 Φεβρουαρίου, 2022 0 3338 Views

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και για το γεγονός ότι η Ομόνοια έμεινε για πρώτη φορά εκτός πρώτης εξάδας, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι υπήρξε σκηνικό με παράγοντες των γαλαζοκιτρίνων που περικύκλωσαν τον διαιτητή στο ημίχρονο.

«Να συγχαρούμε τον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη. Σίγουρα είναι αποτυχία ότι δεν καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει τελειώσει όσον αφορά τους στόχους που είχαμε. Απομένει το κύπελλο και πρέπει να κυνηγήσουμε τον στόχο με όλες μας τις δυνάμεις.

Αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματα, όμως είναι ένας στόχος στο τραπέζι και πρέπει να τον διεκδικήσουμε για πολλούς λόγους.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Η στήριξη μέσα στη βροχή και μαζική, θύμισε εποχές πριν από το τον κορωνοϊό. Δυστυχώς ο κόσμος έφυγε πικραμένος. Οι προσπάθειες όλων ήταν να είναι και φέτος ευτυχισμένος ο κόσμος. Δεν αποτελεί δικαιολογία για να διεκδικήσουμε τον στόχο του κυπέλλου που για εμάς είναι σημαντικός» είπε αρχικά για την ήττα και ότι η Ομόνοια θα βρίσκεται στο β’ γκρουπ.

Ακολούθως σε ερώτηση για τη διαιτησία, απάντησε: «Ο προπονητής μας έκανε κάποιες τοποθετήσεις δεν χρειάζεται να πω κάτι και εγώ. Θέλω να πω κάτι άλλο, που είδα προσωπικά. Δεν γίνεται στο ημίχρονο του αγώνα, παράγοντες του ΑΠΟΕΛ να περικυκλώνουν τον διαιτητή και να του λεν αν είναι σωστό που έκανε κάτι σωστά ή όχι. Το ίδιο έγινε και στο τέλος του αγώνα. Είδε και ο παρατηρητής τη φάση. Διερωτώμαι πως νιώθουν τόσο άνετα να κάνουν αυτό το πράγμα. Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ εάν γίνονται αυτά σε ευρωπαϊκό αγώνα. Η δουλειά του παρατηρητή είναι να παρατηρεί. Αν δεν το είδε, τι να πω εγώ;».