6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Σίγουρα είμαι ο προπονητής και έχω ευθύνη.(τι είπε για το κύπελλο και την διαιτησία)

ΜΠΕΡΓΚ:Σίγουρα είμαι ο προπονητής και έχω ευθύνη.(τι είπε για το κύπελλο και την διαιτησία)

By on 25 Φεβρουαρίου, 2022 0 3292 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 4-2 και την οριστική παρουσία της ομάδας του στο β’ γκρουπ των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έγιναν πολλά πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά. Όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε, με δύο πέναλτι, και δεχόμαστε δύο γκολ όπως τα δεχθήκαμε, είναι δύσκολο να κερδίσεις, πολύ δύσκολο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο για τους παίκτες, με τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Δεν πιστεύω πως υπήρχε πέναλτι από τον Φαμπιάνο, επίσης ήταν παράξενο από τον διαιτητή να βάλει μόνο πέντε λεπτά καθυστερήσεις, δεν μπορώ να το καταλάβω. Εμείς όμως δεν κάναμε καλό παιχνίδι κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση».

Για το τι θεωρεί πως έφταιξε και από πρωταθλήτρια η Ομόνοια φέτος έμεινε εκτός εξάδας: 

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπω σε όλα τα διαφορετικά πράγματα. Απλώς να πω ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό αλλά θα κρατήσουμε αυτή τη συζήτηση μέσα στην ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας δεν ήταν αρκετά καλές για την εξάδα, παρότι παίξαμε στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα δεν πήγαμε καλά».

Για τις δικές του ευθύνες και πώς μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα και το κύπελλο: «Eίμαι ο προπονητής άρα η ευθύνη μου είναι μεγάλη, δεν υπάρχει αμφιβολία. Για το κύπελλο, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι σήμερα, να βελτιωθούμε αν θέλουμε να πετύχουμε. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε πιθανότητες να το κατακτήσουμε».

Για το ότι σε κρίσιμα παιχνίδια δεν μπόρεσε να κερδίσει και πού το αποδίδει: «Νομίζω είναι απλά επειδή δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Σε κάποια παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε, σκοράραμε δύο φορές με τον Άρη αλλά γενικά στη χρονιά δεν σκοράρουμε αρκετά. Σκοράραμε δύο σήμερα, αλλά δεχθήκαμε τέσσερα. Έτσι ούτε αμυντικά μπορώ να πω ότι είμαστε αρκετά καλοί»