14 Μαΐου, 2024
  • 14 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Nίκη σιγουριάς για την Δόξα.Με τον Μπένι σκόρερ 1-0 τη ΠΑΕΕΚ

Nίκη σιγουριάς για την Δόξα.Με τον Μπένι σκόρερ 1-0 τη ΠΑΕΕΚ

By on 27 Φεβρουαρίου, 2022 0 6081 Views

Τεράστια νίκη πέτυχε η Δόξα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ με 1-0, σε ένα παιγνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 90’ για να ισοφαρίσουν!

Σκόρερ για την Δόξα ο Μπένι στο πρώτο ημίχρονο με ένα πανέμορφο πλασέ σε κομπίνα που έγινε σε φάουλ, με τους νικητές να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το 60’ με την αποβολή του Σαντίκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με τη σημερινή της νίκη, η Δόξα απομακρύνθηκε 7 βαθμούς μακριά από την προτελευταία ΠΑΕΕΚ, παίρνοντας τεράστια ανάσα ενόψει των αγώνων της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος στα παιγνίδια για αποφυγή της διαβάθμισης.

Ήταν ένα παιγνίδι που δεν είχε αρκετές φάσεις, με την ΠΑΕΕΚ όπως είπαμε να έχει δοκάρι στο 90’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλτς.

Η Δόξα με τη σημερινή της νίκη ανέβηκε στην 9η θέση και τους 22 βαθμούς, ενώ η ΠΑΕΕΚ παραμένει στους 15 βαθμούς και την 11η θέση.

Δόξα (Ηλίας Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Στυλιανού (87′ Χ. Κυριάκου), Καραμανώλης, Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Μέσκα (72′ Τραϊτσέφσκι), Ασαμόα, Εμπραλίτζε (87′ Τιτζανί), Mπένι (90+3′ Οικονομίδης), Σάσι (72′ Σάιθ), Σαντίκ.

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Σάιθ, Τιντζιανί, Οικονομίδης, Αντάμοβιτς, Ντρολέ, Τραϊτσέφσκι, Κυριάκου, Ποντικός.

ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Πρόσεκ, Φραγκέσκου, Ομπανόρ (69′ Μπάμπιτς), Κούρος, Σουμαόρο, Χαραλάμπους (46′ Βαρέλα), Ράμος, Νάντο (46′ A. Nεοφύτου), Ενόχ (77′ Κωμοδίκης), Μιλτς, Καπαρτής.

Στον πάγκο: Παναγιώτου, Μαυρομούστακος, Ντίας, Δημητρίου, Βαρέλα, Μπάμπιτς, Κωμοδίκης, Τίμερμανς, Τσόσιτς, Νούνιτς, Α.Νεοφύτου, Καϊμόλεν.

Κίτρινες: Καραμανώλης, Σαντίκ / Καπαρτής.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Σωτηρίου Λούκας
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας