6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Η θέληση ήταν πολύ μεγάλη.Δεν έχει σεβασμό η ομάδα μας σε πολλά πράγματα

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Η θέληση ήταν πολύ μεγάλη.Δεν έχει σεβασμό η ομάδα μας σε πολλά πράγματα

By on 2 Μαρτίου, 2022 0 5816 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης μετά την πρόκριση της ΑΕΛ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

“Μας αιφνιδίασε ο αντίπαλος με τον σχηματισμό που επέλεξε. Στο πρώτο ημίχρονο περάσαμε δύσκολα. Αν είχε άλλη κατάληξη τι το πέναλτι μπορεί το ματς να ήταν εντελώς διαφορετικό Όταν αλλάξαμε σχηματισμό το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Μίλησε η θέληση, η βοήθεια του κόσμου. Καλό θα ήταν οι κρατούντες που έχουν τα κλειδιά του ποδοσφαίρου εδώ στην Κύπρο να είναι λίγο πιο προσεκτικοί γιατί νομίζω δεν υπάρχει σεβασμός στην ομάδα μου, σε πολλά πράγματα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Να συνεχίσουμε κρατώντας χαμηλούς τόνους. Κάθε ματς είναι σημαντικό. Σήμερα τα παιδιά ήταν πραγματικά χαρούμενοι. Τους αξίζει γιατί έδωσαν ότι είχαν. Όσο πέρναγε ο χρόνος η ομάδα ήταν καλύτερη. Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν αρκετά. Η θέληση τους για την πρόκριση ήταν πολύ μεγάλη”.

Βοήθησε πολύ ότι αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Προσαρμοστήκαμε στον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε τον τρόπο για το πως θα κρατήσουμε μπάλα, ούτε πως θα αμυνθούμε.

Αν κερδίζουμε τα μας της χρονιάς θα είμαστε ευχαριστημένοι. Μπορεί να μην είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση σήμερα και να ήμουν για το ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά στο τέλος αυτό που κρατάμε είναι ότι η νίκη είναι αυτή που δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν είναι το όνειρο μου η ΑΕΛ να παίζει έτσι. Να με συγχωρέσουν οι λάτρεις του ποδοσφαίρου αλλά θα κρατήσω την πρόκριση. Αυτό που καταγράφουμε είναι το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα όταν έχει τον κόσμο δίπλα της. Σήμερα ένιωσα ότι παίζουμε στο γήπεδο μας. Μέχρι τώρα άκουγα μόνο γκρίνια”.