1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Θα περάσουμε μέσα από την κόλαση για να πάρουμε το πρωτάθλημα

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Θα περάσουμε μέσα από την κόλαση για να πάρουμε το πρωτάθλημα

By on 2 Μαρτίου, 2022 0 5408 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στην διάσκεψη τύπου του Τσιρείο μετά τον αποκλεισμό του Απόλλωνα από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά…

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και καλή συνέχεια στον επόμενο γύρο. Φάνηκε πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτούς. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Είμαι δυσαρεστημένος για τη δεύτερη κίτρινη του Ρομπέρζ, δεν γίνεται ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής να κάνει αυτά τα πράγματα.Παίξαμε ένα νέο σύστημα σήμερα. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Θεωρώ πως η ομάδα είχε την ένταση, αν καταφέρναμε να σκοράρουμε ένα γκολ θα ήταν αλλιώς η συζήτηση. Δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η εμφάνιση των παικτών. Τα έδωσαν όλα οι ποδοσφαιριστές.

Τι πήγε λάθος στο 2ο ημίχρονο…

Συμφωνώ. Κάναμε εύκολα λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πολύ καλά. Στο 2ο κάναμε λάθη, ήρθε το γκολ της ΑΕΛ στο τρανζίσιον. Σήμερα δεν βρήκαμε τις λύσεις. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε.

Ο αποκλεισμός θα σας πεισμώσει να κατακτήσετε το πρωτάθλημα…

Δεν είναι έτσι, θέλαμε το ντάμπλ αλλά έτσι είναι το κύπελλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αν περνούσαμε θα είχαμε περισσότερα παιχνίδια και θα είχαμε πρόβλημα στην ένταση αλλά θα δίναμε χρόνο και σε άλλους παίκτες. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, θα περάσουμε μέσα από την κόλαση για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι συζητήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχουν ένταση. Δεν πρέπει να φοβόμαστε το παρελθόν και να αμφισβητούμε τους εαυτούς μας. Βλέπετε το ΑΠΟΕΛ πως άρχισε το πρωτάθλημα και πως προχώρησε τώρα και την Ομόνοια πως έμεινε τελικά εκτός εξάδας. Σε αυτές τις δύο ομάδες, υπάρχει περισσότερη ηρεμία από ότι στην ομάδα μας.”

Για τον Μπεργκ…

Συγχαρητήρια στον κύριο Μπεργκ. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήταν ο πρώτος προπονητής που γνώρισα στην Κύπρο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Μπεργκ. Ενας προπονητής που βοήθησε πολύ το κυπριακό ποδόσφαιρο.