3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Η ομάδα και ο κόσμος το πιστεύουν!

By on 4 Μαρτίου, 2022 0 1551 Views

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ότι αφορά την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Αρχίζει η β’ φάση του πρωταθλήματος κι αυτό από μόνο του έχει σημασία. Ακόμη η πρώτη θέση δεν είναι εντός ακίδας για κανέναν πέραν της ομάδας που την κατέχει, όπως είναι σήμερα τα δεδομένα. Κανείς δεν έχει το πρωτάθλημα στα πόδια του εκτός από την ομάδα που είναι στην πρώτη θέση. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που βρίσκεται οριακά πάνω από εμάς, στόχος μας είναι να νικήσουμε και να βρεθούμε τουλάχιστον στην 3η θέση. Είναι πολύ οριακά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Είναι η μοναδική ομάδα που στην ισοβαθμία υπερέχει από την Ανόρθωση. Με όλους τους υπόλοιπους είτε ισοβαθμούμε είτε υπερτερούμε. Πρέπει να το ανατρέψουμε. Δεν θα σημαίνει κάτι μια νίκη ή ήττα, πρέπει να προχωράς».

-Για το θέμα του Ουάρντα: «Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε το οτιδήποτε. Δεν θα τον έχουμε μαζί μας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιδιά που θα έχουμε μαζί μας».

-Για τους Κύπριους της ομάδας: «Προέκυψε ανάγκη και επιθυμία του προπονητή να τους χρησιμοποιήσει, ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και συνεχίζουν».

-Τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν Κορρέα και Ρισβάνης, είναι εκτός οι Βερχόβετς και Ντέλετιτς».

-Για τον κόσμο: «Θα έχει πολύ κόσμο. Είναι… ψημένος ο κόσμος με αυτά που βλέπει αλλά και με την προοπτική της ομάδας. Είμαστε 8 βαθμοί πίσω αλλά ο κόσμος και οι παίκτες πιστεύουν ότι ανατρέπεται».

-Για το ενδεχόμενο να γίνει rotation: «Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Η δεύτερη θέση είναι πιο σημαντική από το κύπελλο διότι δίνει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».