28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Δεν του Χάλασε… το 1-1 στο φινάλε Δόξα και Ολυμπιακό

By on 4 Μαρτίου, 2022 0 9143 Views

Σε ένα παιχνίδι που μας τα φύλαξε όλα για το τέλος, Δόξα και Ολυμπιακός συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 στο Μακάρειο. Ήταν ένα αποτέλεσμα που παρά το ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα, θεωρείται δίκαιο με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν χέρι-χέρι για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς ανέβηκαν στους 23 βαθμούς. Η διαφορά από την ΠΑΕΕΚ ανέβηκε στους 8 βαθμούς και έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για παραμονή στην κατηγορία.
Σισκόφσκι και Μολ δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα στον αγώνα, μέχρι φυσικά και τα τελευταία στάδια του αγώνα όπου το ματς ήταν εντυπωσιακό. Ο Μανρίκε από τα 11 βήματα στο 89’ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και ένα λεπτό αργότερα ο Τιτζανί έγραψε το 1-1.

Δόξα (Μ. Πιππίας): Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Οικονομίδης (60′ Αντάμοβιτς), Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι (90′ Ντρολέ), Κυριάκου, Εμπραλίτζε, Μέσκα (75′ Τιτζανί), Σάσι, Κέρλα
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Σάιθ, Φασουλιώτης, Στυλιανού, Ποντικός

Ολυμπιακός (Κ. Πολυκάρπου): Μολ, Σαμπίνια, Μποβέδα, Μουκτάρης, Γκουστάβο (68′ Χαραλάμπους), Κα (90+2′ Κυριάκου), Γουίλσον (79′ Ευτυχίδης), Μανρίκε, Πεχλιβάνης, Κονφέ, Νάνι (68′ Γουακάσο)
Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Σάλι, Μακρής, Χριστοδούλου, Ευτυχίδης, Πηλαβάς, Ντιανέ, Κυριάκου, Μανιάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς, Κυριάκου, Τιτζανί / Μουκτάρης

ΘΕΑΤΕΣ: 161 εισιτήρια
ΣΚΟΡΕΡ: 89′ Μανρίκε πεν.
Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος
4ος: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας