18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με αέρα για τη νίκη το ΑΠΟΕΛ(Αρκετές απουσίες αλλά υπάρχουν επιλογές για την 11αδα)

Με αέρα για τη νίκη το ΑΠΟΕΛ(Αρκετές απουσίες αλλά υπάρχουν επιλογές για την 11αδα)

By on 5 Μαρτίου, 2022 0 802 Views

Με… φόρα από τη νίκη επί της Ομόνοιας μπαίνει το ΑΠΟΕΛ στη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος στις 17:00 (Cablenet Sports1), στο ΓΣΠ, ο Άρης, με το συγκρότημα του Αυγουστή να θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά τη νίκη επί της Λεμεσιανής ομάδας τη φετινή σεζόν.

Σαφώς, όμως, το έργο του δεν είναι εύκολο, σύμφωνα και με τα όσα έχει δείξει ο σημερινός αντίπαλος τη φετινή σεζόν, ενώ κι από τη στιγμή που ο Άρης θα έχει στον πάγκο του τον Σπιλέφσκι και όχι τον Λιάσο Λουκά, στόχος είναι να μην αιφνιδιαστούν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Γι’ αυτό το λόγο και με τη διαφορά που υπάρχει από την κορυφή (7 βαθμοί), καθώς και το γεγονός ότι είναι η πρεμιέρα των πλέι οφ, ο Σωφρόνης Αυγουστή προσεγγίζει το ματς σαν ένα από τα πιο δύσκολα που έχει να δώσει η ομάδα του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα με δεδομένες τις μαζεμένες απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών, ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει: Tον Σκουφέτ κάτω από τα δοκάρια, τους Καρώ και Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας και τους Γουίλερ και Ζοάο Πέδρο άκρα.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Σαρφό και Σόουζα, με τον Ντονγκαλά να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Γαβριήλ και Θεοδώρου και στην κορυφή ο Κβιλιτάια.