13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πολλά τα σενάρια για την 11αδα της Ανόρθωσης. Οι επιστροφές και ο Ουάρντα κάνουν δύσκολες τις προβλέψεις

Πολλά τα σενάρια για την 11αδα της Ανόρθωσης. Οι επιστροφές και ο Ουάρντα κάνουν δύσκολες τις προβλέψεις

By on 5 Μαρτίου, 2022 0 1012 Views

Πανέτοιμη η Ανόρθωση για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ(5/3,19:30 Cablenet). Η ομάδα της Αμμοχώστου που θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων της που τέθηκαν σε συναγερμό για να γεμίσουν τις  κερκίδες που έχουν στην διάθεση τους, στοχεύει μονάχα στη νίκη για να είναι σε επαφή με την κορυφή αλλά και για να κερδίσει έδαφος στη μάχη της 2ης θέσης.

Ο Λόρια είναι έτοιμος, κι έτσι τα αγωνιστικά έχουν ως εξής: Ντέλετιτς, Ουάρντα, Βερχόβετς, είναι εκτός με τους Κορρέα και Ρισβάνη να επιστρέφουν.

Οι επιλογές που έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια αυξάνονται για την αμυντική γραμμή. Τις δύο θέσεις στα στόπερ διεκδικούν οι Αραγιούρι, Αντωνιάδης, Κορρέα και Ρισβάνης, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα. Ωστόσο παραμένει ερωτηματικό καθώς ειδικά ο Κορρέα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ίσως επανέλθει και μείνει εκτός ένας εκ των άλλων δυο ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει να αγωνιστεί ο Κετσπάγια. Ο Λόρια θα βρεθεί στην εστία κι έτσι η άλλη θέση που «παίζεται» στην 11άδα είναι αυτή που αφήνει κενή η τιμωρία του Ουάρντα. Υπάρχουν τρία σενάρια: Ή θα μετατοπιστεί ο Χριστοφή στα αριστερά και να μπει ο Καλτσάς στην 11άδα, ή να μπει στην 11άδα ο Χρυσοστόμου και να δούμε τον Λάζαρο αριστερά. Μην αποκλείσετε πάντως το… τελευταίο σενάριο, να δούμε τον νεαρό να κινείται σε θέση αριστερού εξτρέμ και να εναλλάσσεται τη θέση με τον Ελλαδίτη. Ο Νοβότνι στην κορυφή και Αρτυματάς – Χουσμπάουερ ασφαλώς στη μεσαία γραμμή.Στα άκρα οι Κορέια και Αμπαρτζιουνιάμ

Δεν αποκλείεται και σενάριο με τον Πόποβιτς στο αρχικό σχήμα στη μεσαία γραμμή!