12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Είναι μια νέα πρόκληση και κουλτούρα που θα ζήσω στην Ομόνοια

ΛΕΝΟΝ:Είναι μια νέα πρόκληση και κουλτούρα που θα ζήσω στην Ομόνοια

By on 9 Μαρτίου, 2022 0 1462 Views

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά από την ανακοίνωση της πρόσληψης του από την Ομόνοια παραχώρησε ο Νέιλ Λένον στην ιστοσελίδα ,  TalkSPORT.com. 

Αρχικά είπε: «Δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν ατζέντη του Σάββατο, ο οποίος μου είπε ότι η Ομόνοια ενδιαφέρεται για εμένα. Έκανα μια μικρή έρευνα, μίλησα με τους εκπροσώπους της ομάδας, τον πρόεδρο και έριξα μια ματιά στα πρόσφατα ματς της. Πρέπει να πω πως έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο και τη συμπεριφορά των παικτών. Είναι οι περσινοί πρωταθλητές, αλλά δεν είχαν καλή σεζόν φέτος. Εξακολουθούν όμως να βρίσκονται στο Κύπελλο, το οποίο προφανώς θέλουμε να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε. Ο στόχος τώρα είναι να τελειώσουμε καλά τη σεζόν και να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο».

Και πρόσθεσε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Πάντα υπάρχουν επιφυλάξεις γι’ αυτά τα πράγματα, αλλά πάντα με ενθουσίαζε η ευκαιρία να δουλέψω στο εξωτερικό. Νομίζω ότι θα είναι μια ωραία αλλαγή κλίματος, αλλά αυτό δεν είναι το παν. Πάνω απ’ όλα είναι μια ωραία πρόκληση και πραγματικά με ελκύει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στο τέλος, αν τα καταφέρεις, υπάρχει η ευκαιρία να πάρεις τον σύλλογο στην Ευρώπη. Έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τρόπαια. Είναι μια νέα πρόκληση και κουλτούρα που θα ζήσω και θα δω πού θα με βγάλει».

Για τη Σέλτικ: «Πέρασα καλά στη Σέλτικ. Δεν τελείωσε καλά, αλλά ήμουν στη Χιμπέρνιαν και στην Μπόλτον και έκανα πάνω από 500 παιχνίδια. Πέρασα αρκετό χρόνο στη Σκωτία, ήθελα μια νέα πρόκληση και η Ομόνοια θα μου τη δώσει. Είναι συναρπαστικό. Θα είναι διαφορετικά και θα χρειαστεί να προσαρμοστώ αλλά όσο το ψάχνω και το κοιτάζω, με καλύπτει ολοένα και περισσότερο. Πάντα υπάρχει η ευκαιρία να επιστρέψω, αλλά για το άμεσο μέλλον και τα επόμενα χρόνια όλη μου η προσοχή θα είναι στραμμένη στην Ομόνοια».