10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

Με ενισχυμένη 11αδα το ΑΠΟΕΛ για το πρώτο  βήμα

By on 9 Μαρτίου, 2022 0 644 Views

Το κύπελλο, είναι ένας στόχος για να διακριθεί το ΑΠΟΕΛ. Είναι επίσης και μία ευκαιρία για να εξασφαλίσει ένα άκρως ελκυστικό ευρωπαϊκό εισιτήριο με την παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ανόρθωση, είναι μία ομάδα που υποχρέωσε σε δύο ήττες το ΑΠΟΕΛ και έχει ήδη φτιάξει μία παράδοση που την θέλει αήττητη από το 2019 μέχρι σήμερα.

Ταυτόχρονα, το ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και από μία μέτρια σχετικά εμφάνιση.

Τα πιο πάνω, αποτελούν λόγους για να αντιδράσουν σωστά και αποτελεσματικά οι παίκτες του Σωφρόνη, απόψε στο ΓΣΠ.

Παρά τις βασικές απουσίες που κτυπούν ξανά τους «γαλαζοκίτρινους», εντούτοις, υπάρχουν οι επιλογές για μια εντεκάδα γεμάτη  και με  ικανότητα να πάρει  ένα καλό νικηφόρο αποτέλεσμα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Εκτός αποστολής, έμειναν οι Βινίσιους-Ντε Βινσέντι-Ντανίλο ενώ πρόλαβε και επέστρεψε ο Εφραίμ. Ο Νταουσβίλι όπως λέχθηκε επίσημα θα υποβληθεί  σε επέμβαση

Είναι σημαντική η επάνοδος στην 11άδα ποδοσφαιριστών που είναι πιο ξεκούραστοι, όπως οι Σαμπάλα-Σάβιτς-Οκριασβίλι-Νατέλ με τον προπονητή να έχει καταλήξει στις πιο πολλές θέσεις και συγκεκριμένα, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Μιχαήλ(Σκουφέτ)-Πέδρο-Σαμπάλα-Σάβιτς-Καρώ (Έσελινγκ),Σαρφό-Οκριασβίλι (Θεοδώρου)-Σόουζα-Κβιλιτάια-Ντογκαλά-Νατέλ.

Στο ΓΣΠ, αναμένεται να πάνε 5-6 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ, χωρίς να αποκλείεται και μεγαλύτερη προσέλευση.