27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέα πρόκληση για την Ανόρθωση.(Η διάκριση στο κύπελλο περνά και από το ΓΣΠ)

Νέα πρόκληση για την Ανόρθωση.(Η διάκριση στο κύπελλο περνά και από το ΓΣΠ)

By on 9 Μαρτίου, 2022 0 620 Views

Όπως έχει κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν, το ίδιο καλείται να πράξει απόψε (19:00) στο ΓΣΠ η Ανόρθωση, στον πρώτο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Να βγάλει δηλαδή αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την προβληματική εμφάνιση, κατακτώντας το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να αποκτήσει και το προβάδισμα  ή τουλάχιστον να κρατήσει ανοικτή την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 6 Απριλίου.O Kετσπάγια ξέρει ότι ο σημερινός αγώνας δεν έχει σχέση με τον πρόσφατο αγώνα στο πρωτάθλημα αφού το κύπελλο είναι διαφορετικό όπως διαφορετική  θα είναι και η 11αδα του ΑΠΟΕΛ οπότε και αυτός θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με διαφορετική τακτική και με αλλαγές  σε σύγκριση με την 11αδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η επιστροφή Ουάρντα δίνει άλλη δυναμική στην επίθεση ενώ θα έχει και αλλαγή στην άμυνα με τον Κορρέα να επιστρέφει ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι δίπλα στον Χουσμπάουερ ο Ιωάννου και το ερωτηματικό είναι αν θα επιλεγεί ο Λάζαρος στο αρχικό σχήμα ή αν θα μείνει στον πάγκο για να μπει στο παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Αρτυματάς, Βερχόβετς και Ντέλετιτς.

Ο Λόρια θα βρίσκεται στο τέρμα, αναμένεται ότι ο Κορρέα θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ έναν εκ των Αραγιούρι-Αντωνιάδη, ενώ στα μπακ δεν τίθεται θέμα ξεκούρασης για Κορέια και Αμπαρτζουμιάν.

Στη μεσαία γραμμή θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή των Ιωάννου και Χουσμπάουερ, με την τρίτη θέση να… παίζεται μεταξύ Χριστοδουλόπουλου, Πόποβιτς  και Χρυσοστόμου. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να βρίσκονται οι Ουάρντα και Χριστοφή, με τον Νοβότνι στην κορυφή.