27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Δόξα Χαμογέλασε στο φινάλε. Με απουσίες η Ομόνοια στην πρώτη του Λένον δεν κράτησε τη νίκη(2-2)

H Δόξα Χαμογέλασε στο φινάλε. Με απουσίες η Ομόνοια στην πρώτη του Λένον δεν κράτησε τη νίκη(2-2)

By on 12 Μαρτίου, 2022 0 7674 Views

Η Ομόνοια κρατούσε τη νίκη μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Σάσι είχε αντίθεση άποψη. Ο Τυνήσιος με σουτ εντός περιοχής στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και χάρισε τον σημαντικό έναν βαθμό στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το… καλημέρα του β’ ημιχρόνου. Ο Αντενόν ανέτρεψε τον Κακουλλή στο 47ο λεπτό, ο διαιτητής Δημήτρης Κουμή υπέδειξε πέναλτι και ο Κακουλλής το μετέτρεψε σε γκολ στο 49’.

Η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72ο λεπτό με ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Σαντίκ αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μάταβς άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Ομόνοιας. Ο Λοβέρα έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού τον σταμάτησε ο Σισκόφσκι, ο Μάταβς ακολούθησε την φάση και με πλασέ έκανε το 2-1.

Την τελευταία λέξη την είπε ο Σάσι ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2… και δεν επέτρεψε στον Νιλ Λένον (ο οποίος ομολογουμένως έζησε έντονα το παιχνίδι) να κάνει ντεμπούτο με νίκη.

Ο Διαιτητής πρόσθεσε 7 λεπτά καθυστέρηση αλλά δικαιολογημένα πρόσθεσε ακόμα ένα λεπτό αλλά όταν εξαντλήθηκε επέτρεψε στην Ομόνοια να το εκτελέσει και το έληξε όταν η Δόξα έβγαινε σε καθαρό γήπεδο στην αντεπίθεση προκαλώντας διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου της Δόξας

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ν.Λένον):  Ουζόχο, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Λανγκ, Xαραλάμπους, Ασημένος (46′ Παπουλής), Μπασιρού (59′ Σέχου) (65′ Χρίστου), Λοβέρα, Ζαχαρίου (86′ Σάββα), Κακουλλής (65′ Μάταβς).

Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης,  Λαός, Ευαγγέλου, Χούμποτσαν

ΔΟΞΑ (Η.Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Κυριάκου (82′ Ντρολέ), Αντενόν, Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Μπένι (76′ Τραϊτσέφσκι), Ασαμόα, Οικονομίδης (57′ Σάσι), Εμπραλίτζε, Μέσκα (57′ Τιτζανί), Σαντίκ.

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Σάιθ,  Αντάμοβιτς,  Φασουλιώτης  Στυλιανού, Καραμανώλης, Ποντικός,

ΣΚΟΡΕΡ: 49′ Κακουλλής (π.), 77′ Μάταβς/72′ Σαντίκ, 90+2′ Σάσι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασαμόα, Κοβάσεβιτς

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1500

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης

4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας