28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΛ έβαλε σε μπελάδες την Δόξα που έχασε πέναλτι

By on 3 Απριλίου, 2022 0 1159 Views

Νίκη με 1-0 για την ΑΕΛ στο Μακάρειο απέναντι στην Δόξα και την έβαλε σε περιπέτειες.

Ο Έουλερ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ στο 56ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ και το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο 51ο λεπτό ο Σάσι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, μετά από ένα λανθασμένο υπολογισμό του Μέγερι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Σάσι είδε νέο του γκολ να ακυρώνεται στο 71ο λεπτό ξανά για οφσάιντ.Το VAR και στις δυο περιπτώσεις έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ και σωστά δεν μέτρησαν τα γκολ.

Ο Μέγερι στο 40ο λεπτό απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Σαντίκ.Το πέναλτι υπιδείχθηκρ σωστά από παρέμβαση του VAR

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 7ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Νταβόρ να περνά λίγο έξω. 7 λεπτά μετά η Δόξα έχασε δυο καλές ευκαιρίες πρώτα με σουτ του Εμπραλίτζε και μετά με κεφαλιά του Σαντίκ που έφυγε μόλις έξω. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνη λίγο μετά, αλλά ο Μιλιντσεάνου από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Στο 32ο λεπτό ο Τόρες με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Σισκόφκι, ενώ στο ίδιο λεπτό ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε κοντινό σουτ του Μαρόσα. Η Δόξα απάντησε με δυνατό σουτ του Ασαμόα από απόσταση, με τον Μέγερι να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Στο 39 μέσω ΒΑΡ ο Σωτηρίου έδωσε πέναλτι στην Δόξα για τράβηγμα του Νταβόρ στον Καραμανώλη. Ο Σαντίκ εκτέλεσε αλλά ο Μέγερι απέκρουσε. Έγινε νέο σουτ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να αποκρούει ξανά.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε τριπλή αλλαγή με την επανέναρξη. Τσέποβιτς, Ριστέφσκι και Έουλερ πέρασαν στην θέση των  Μιλιντσεάνου, Τεσέιρα και Παπαφώτη. Στο 51ο λεπτό ο Τόρες μπροστά απο τον Σισκόφκι, καθυστέρησε και τον πρόλαβε ο Κοβάσεβιτς.

Στο ίδιο λεπτό ο Μέγερι έκανε τραγικό λάθος, δεν υπολόγισε σωστά ένα σουτ του Σάσι και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Εμπραλίτζε στο ξεκίνημα της φάσης.

Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, ο Έουλερ με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ.

Στο 71ο λεπτό ο Μπένι γύρισε για τον Σάσι που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Μπένι ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.

Στο 94 ο Κολιάς έκανε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Δόξα (Η. Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Κυριάκου (64′ Τιντζανί), Ατενόν, Μπένι (85′ Αντάμοβιτς), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Ασαμόα, Εμπραλίτζε, Μέσκα (77′ Ποντικός), Σάσι (77′ Ντρόλε), Σαντίκ.

ΑΕΛ (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Μ.Αντωνίου, Σωτηρίου, Τεισέιρα (46′ Ριστέφσκι), Μαζάν, Φραντζής, Ζντρασκόφσκι, Παπαφώτης (46′ Έουλερ), Τόρες (75′ Ριέρα), Μαρόσα (61′ Κολιάς), Μιλιντσεάνου (46′ Τσέποβιτς).

Κίτρινες: Μπένι, Ασαμόα / Τόρες, Τσέποβιτς

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας.

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος.

4ος: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Δημητρίου Βασίλης.