28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άνετη τριάρα και ηρέμησε ο Ολυμπιακός.Γκολ για όσκαρ ο Μακρής.Απογοητευτική Ομόνοια

Άνετη τριάρα και ηρέμησε ο Ολυμπιακός.Γκολ για όσκαρ ο Μακρής.Απογοητευτική Ομόνοια

By on 8 Απριλίου, 2022 0 523 Views

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ομόνοια με 3-0 στο «Γ.Σ.Π» και πήρε σημαντικό τρίποντο στην μάχη της παραμονής. Δύο γκολ του Σάλι και ένα ανάποδο ψαλίδι από τον Μακρή τα γκολ για τους «μαυροπράσινους» που έφτασαν τους 29 βαθμούς. Χαμένο πέναλτι και απογοητευτική εμφάνιση από την Ομόνοια που είχε χαμένο πέναλτι στο 83′.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός ευτύχισε να πάρει το προβάδισμα με το πλασέ του Σάλι. Προηγήθηκε το σουτ του Μανρίκε και η απόκρουση του Φμαπιάνο, με τον Σάλι να είναι στην κατάλληλη θέση για να ανοίξει το σκορ.

Οι «μαυροπράσινοι» στο 19ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Παναγιώτου μετά από σουτ του Μανρίκε. Μετά από παρέμβαση του VAR και On Field Review, ο διαιτητής Χατζηβασιλείου έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάλι και στο 23ο λεπτό διπλασίασε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τα σουτ των Πεχλιβάνη στο 33′ και Κυριάκου στο 43′ να μην απειλούν τον Φαμπιάνο.

Β΄ ημίχρονο

Στο 70ο λεπτό ο Αντρέας Μακρής με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 3-0 και τελείωσε την υπόθεση νίκη για τον Ολυμπιακό, με ένα γκολ υποψήφιο για το γκολ της χρονιάς.

Η Ομόνοια έφτασε στην πρώτη της τελική εντός στόχου στο 73ο λεπτό με το σουτ του Λοβέρα να σταματά στον Μολ.

Στο 81΄το VAR κάλεσε τον διαιτητή για πέναλτι του Χαραλάμπους στον Κακουλή, με τον Χατζηβασιλείου να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάταβζ, όμως ο Μολ απέκρουσε κρατώντας το 3-0.

Eντεκάδες:

Ολυμπιακός : Μολ, Σαμπίνια (84΄ Γουακάσο), Μουκτάρης, Σάλι, Μακρής (78΄ Κα), Μανρίκε, Πεχλιβάνης, Κονφέ, Νάνι, Κυριάκου, Τιάγκο (62΄ Χαραλάμπους)

Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Μπόβεδα, Ανδρονίκου, Γκουστάβο, Γουίλσον, Ευτυχίδης, Ντιαγνέ, Μανιάς

Ομόνοια : Φαμπιάνο, Κίκο (54΄ Λέζιακς), Λανγκ, Γιούστε, Παναγιώτου, Μιξ (54΄ Μπασιρού), Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Παπουλής (70΄ Λοβέρα), Ασάντε (54΄ Λοϊζου), Μάταβζ

Στον πάγκο: Ουζόχο, Παναγή, Ψάλτης, Ευαγγέλου, Ασημένος, Χρίστου, Σάββα, Κακουλλής

Κίτρινες: Μακρής /Παναγιώτου, Ασάντε, Μιξ