27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Αναλαμβάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα και την απόδοση.Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη

ΛΕΝΟΝ:Αναλαμβάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα και την απόδοση.Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη

By on 8 Απριλίου, 2022 0 3447 Views

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον μετά την ήττα μίλησε στην διάσκεψη Τύπου.

Αναλυτικά:

“Αναλαμβάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη. Με το 2-0 δώσαμε οξυγόνο στον Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές μου από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ τα έχουν δώσει όλα και θα πρέπει να γυρίσουμε τα πράγματα για το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν ήμασταν πεινασμένοι σήμερα. Εγώ επέλεξα την ομάδα σήμερα και παίρνω την ευθύνη”.

Πόσο θα επηρεάσει η σημερινή εμφάνιση τον “τελικό” της Τετάρτης: Έχω μια ιδέα για τον αγώνα της Τετάρτης. Είχαμε καλό μομέντουμ πριν από το σημερινό παιχνίδι. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές και ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε την συνέπεια μας και αυτό το μομέντουμ που είχαμε δημιουργήσει. Απ’ εδώ και πέρα έχω δημιουργήσει στο μυαλό μου μια εικόνα για την ομάδα και για όλες τις θέσεις και θα επιλέγουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα χωρίς τόσες αλλαγές.”

Εάν επηρέασε την εμφάνιση της Ομόνοιας ο Ολυμπιακός που “καιγόταν” για βαθμούς: “Ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο στην ψυχολογία, έδειξε ο Ολυμπιακός πως ήταν πιο πεινασμένος, πως το ήθελε περισσότερο. Ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι στο Β’ Μέρος. Αν κάναμε το 3-1 μπορούσαμε για κάτι καλύτερο, όμως η ποιότητα της απόδοσης μας ήταν απογοητευτική.”