28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Δεν υπάρχει δικαιολογία κούρασης.Η μπάλα τιμωρεί.Χάσαμε την ευκαιρία

ΤΙΜΟΥΡ:Δεν υπάρχει δικαιολογία κούρασης.Η μπάλα τιμωρεί.Χάσαμε την ευκαιρία

By on 10 Απριλίου, 2022 0 924 Views

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο ήταν πολύ απογοητευμένος.

Οι δηλώσεις του:

“Κάποιοι παίκτες δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση και την αγωνιστική πειθαρχία που είναι πολύ σημαντική. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια παίζαμε με λιγότερους παίκτες και ο καθένας θέλει να γίνει ήρωας. Ξεχνάμε ότι είναι ομαδικό το ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, έπαιξαν με λιγότερο παίκτη αλλά με αυτές τις ευκαιρίες δεν βάλαμε το γκολ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η μπάλα τιμωρεί. Και τιμωρηθήκαμε και εμείς με μια ωραία εκτέλεση φάουλ. Αλλά μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει. Σίγουρα είχε πολύ μεγάλη σημασία το παιχνίδι, διότι κερδίζοντας μπαίναμε και εμείς στην διεκδίκηση του τίτλου. Αλλά με αυτή την ισοπαλία, νομίζω ότι οι πιθανότητες μας λιγοστεύουν. Είναι δύσκολο, μένουν και λιγότερα παιχνίδια. Αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και βλέπουμε. Είμαστε σε δύο διοργανώσεις, και σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και θα παίξουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι”.

Για το τι έφταιξε και η Ανόρθωση δεν κυριάρχησε όταν ο Άρης έμεινε με δέκα: “Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο όχι. Εμείς δουλεύουμε με τις ώρες, λέμε κάποια πράγματα σε κάποιους παίκτες και κάποιοι παίρνουν μόνοι τους τις πρωτοβουλίες. Και σε αυτές τις στιγμές το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί. Και αυτό έγινε, διότι αν πετυχαίναμε το πέναλτι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα απ’ το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα, βάλαμε γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά οι δικοί μας επιθετικοί δεν βρίσκουν τα δίκτυα. Δυστυχώς. Και το πληρώσαμε στο τέλος”. 

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση: “Αν ήταν 11 με 11, θα το έλεγα. Αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με μισή ομάδα και τώρα παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Και δεν το ελέγξαμε, δεν κρατήσαμε μπάλα, δεν ρίξαμε το τέμπο. Βάλαμε γκολ και είχαμε κάποιες ευκαιρίες όμως δυστυχώς δεν το βάλαμε. Κούραση υπάρχει, όχι μόνο φυσική αλλά και σε ψυχολογία. Παίζαμε δύο παιχνίδια απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πήραμε καλά αποτελέσματα. Περιμέναμε να έχουμε συνέχεια. Μπορούσαμε, αλλά επειδή κάποιοι ήθελαν να γίνουν ήρωες, στο τέλος πήραμε μόνο ένα βαθμό”.