28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κοιτάζει μπροστά…Ο κόσμος παραμένει δίπλα στην ομάδα.(ξεκάθαρη θέση για την διαιτησία)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κοιτάζει μπροστά…Ο κόσμος παραμένει δίπλα στην ομάδα.(ξεκάθαρη θέση για την διαιτησία)

By on 11 Απριλίου, 2022 0 1316 Views

Για την ισοπαλία στον αγώνα με τον Άρη, ότι αφορά την Ανόρθωση και τα θέματα διαιτησίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για το αποτέλεσμα στο Τσίρειο: «Πίκρα. Αυτό νιώθουμε όλοι. Η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Το χθεσινό είναι από τα παιχνίδια που δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα. Είχαμε το προβάδισμα νωρίς από το β’ ημίχρονο αλλά δε ντα καταφέραμε. Δεν θα στοχοποιήσουμε κανέναν, πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ».

-Για τη συνέχεια: «Πάντα μετά από ένα παιχνίδι μπορεί να λεχθούν πράγματα στην απογοήτευση της στιγμής. Απ’ εκεί και πέρα είναι μαθηματικά. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Δεν είχαμε δικαιολογία να μην νικήσουμε. Ο Άρης… μας απειλούσε και δεν μας απειλούσε. Τα πάντα έπρεπε να ήταν αλλιώς. Δεν γίνεται να μη νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε όμως να κλαίμε τη μοίρα μας για την ισοπαλία. Μπορεί να διεκδικηθεί η δεύτερη θέση. Για την πρώτη, αφορά τον Απόλλωνα και κανέναν άλλον. Είναι δικό του ζήτημα αν θα επιτρέψει σε άλλον να διεκδικήσει τον τίτλο. Στα δικά μας πόδια είναι η δεύτερη θέση. Ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα και πρέπει να παραμείνει δίπλα της».

-Για τα χαμένα πέναλτι: «Όλες οι αδυναμίες που έχει παρουσιάσει η ομάδα εμφανίστηκαν στο Τσίρειο. Αν βάζαμε μόνο τα πέναλτι θα ήμασταν πρώτοι. Ήταν όλα μαζεμένα στον αγώνα με τον Άρη».

-Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν έχει μεγάλη σημασία το ότι παίζουμε Δευτέρα, είναι πολύ λίγα τα εισιτήρια και δεν τίθεται θέμα ότι θα εξαντληθούν. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να παίξουμε. Είναι κρίσιμος ο αγώνας με την ΑΕΚ, θα καθορίσει τι θα διεκδικούμε από ‘δω και πέρα».

-Για Αραγιούρι: «Ήταν εντός αποστολής, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί. Δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό, θα δούμε αν επηρεάζεται η συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ».

-Για τα θέματα στη διαιτησία: «Αυτό το θέμα μας απασχόλησε πάρα πολύ. Είναι σαφές ότι η θέση της ομάδας μας είναι καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως αντίθετη με αυτό που συνέβη και κυρίως με τον τρόπο που συνέβη γιατί είναι και θέμα αρχών. Να μην γίνονται καρατομήσεις για να στέλνονται μηνύματα στους υπόλοιπους πώς θα πρέπει να σφυρίξουν. Καλό θα ήταν να μας επεξηγηθεί και ο τρόπος λειτουργίας της επιτροπής διαιτησίας. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι διαιτητές είναι υπό το καθεστώς φόβου. Όταν βλέπουν ένα συνάδελφό τους να στοχοποιείται κι εξαφανίζεται επειδή δεν άρεσε σε μια ομάδα η διαιτησία του και να μας δίνουν το μήνυμα οι παράγοντές του πως κάνουν ότι γουστάρουν. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει η ομοσπονδία να φροντίσει να σφυρίζουν άτομα που δεν θα κινδυνεύει η δουλειά τους μέσα σε ένα βράδυ, επειδή ετσιθελικά κάποιος το αποφάσισε. Ξένους και στον αγωνιστικό χώρο».