12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024

Με πίστη στο ΓΣΠ η ΑΕΛ για να σώσει την χρονιά

By on 13 Απριλίου, 2022 0 312 Views

Παιχνίδι ζωής και θανάτου είναι ο σημερινός για την ΑΕΛ, η οποία αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ, στον επαναληπτικό κυπέλλου, με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Μετά την αποτυχία στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Λεμεσού ψάχνει την διάκριση μέσω του κυπέλλου, κλείνοντας την σεζόν με την κατάκτηση ενός τίτλου, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ταξιδεύουν στην Λευκωσία και έχουν να διαχειριστούν το 1-1 του πρώτου αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοράρουν και παράλληλα να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα για να μπορούν να προκριθούν.Αν δεχθεί γκολ θα δυσκολέψει η προσπάθεια της αφού θα θέλει δύο για ν απάρει την προκριση.

Ωστόσο, απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει, εάν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.  Ο Σάββας Παντελίδης ετοιμάζει τα πλάνα του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3.

Μιλιντσεάνου, Τεϊσέιρα βρίσκονται στην αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή τους.

Με αυτά τα δεδομένα,  στο τέρμα θα είναι ο Μέγιερι. Δεξιά στην άμυνα ο Σάντος και αριστερά ο Μαζάν. Στο κέντρο της άμυνας ο Κίρε Ριστέφσκι και ένας εκ των Τεσέιερα ή Σωτηρίου εάν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Στον άξονα θα δούμε τους Νταβόρ και Παπαφώτη ή Μεντόγεβιτς, με τον Μαρόσα να κινείται μπροστά τους. Δεξιά ο Τόρες και αριστερά ο Έουλερ, με τον Μιλιντσεάνου στην επίθεση. Εάν δεν παίξει, τότε την θέση του θα πάρει ο Τσέποβιτς.