28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλα για την πρόκριση.Γρίφος οι επιλογές Λένον για την επίθεση

Όλα για την πρόκριση.Γρίφος οι επιλογές Λένον για την επίθεση

By on 13 Απριλίου, 2022 0 969 Views

Πολύ μεγάλο παιχνίδι, που μοιάζε σαν τελικός, έχει σήμερα (19:00 – PrimeTel) η Ομόνοια.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, στον επαναληπτικό του 1-1 της Λεμεσού και επιζητούν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ομάδα της Λευκωσίας έχει αποτύχει στο πρωτάθλημα και μέσω του κυπέλλου ψάχνει την εξιλέωση, κλείνοντας την χρονιά με ένα τίτλο, κάτι που θα αποτελεί επιτυχία. Μπροστά στον κόσμο της, η Ομόνοια πιστεύει ότι μπορεί να αποκλείσει την ΑΕΛ και να βρεθεί στην κλήρωση για τα ημιτελικά.

Ο Νιλ Λένον προετοίμασε την ομάδα του, έχοντας τα γνωστά αγωνιστικά δεδομένα. Ο Χούμποτσαν είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Πέραν του Σλοβάκου, δεν μπορούν να βοηθήσουν οι Σέχου, Ζαχαρίου.

Με αυτά τα δεδομένα, στο τέρμα θα δούμε τον Φαμπιάνο. Δεξιά στην άμυνα ο Ψάλτης και αριστερά ο Λέτζιακς.

Στα στόπερ πιθανόν να δούμε τους Γιούστε και Λανγκ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μιξ-Μπασιρού, με τον Παπουλή να κινείται μπροστά τους.

Στην επίθεση οι επιλογές του Λένον είναι αρκετές αλλά υπάρχει γρίφος …και δύσκολ αμπορεί να προβλεφθεί ποιους θα επιλέξει.

Τις δύο θέσεις στα άκρα διεκδικούν οι Μποτεάκ, Λοβέρα και Λοΐζου, με τον Μάταβζ ή τον Κακουλλή να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.