10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Με τα «ίσως» δεν κερδίζεις τίποτα.Δεν είναι η ώρα να μιλάμε για αλλαγές

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Με τα «ίσως» δεν κερδίζεις τίποτα.Δεν είναι η ώρα να μιλάμε για αλλαγές

By on 13 Απριλίου, 2022 0 7206 Views

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛ:

Αρχικά: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορεί να έμεινε 0-0, αλλά είχε πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά λάθη, λάθη αβίαστα που έδωσαν την ευκαιρία στην Ομόνοια να μας πιέσει. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος, όμως όταν δημιουργείς τέτοιες ευκαιρίες θα πρέπει να σκοράρεις. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας ακολούθησε».

Για το κακό ξεκίνημα: «Και στα δύο παιχνίδια δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Και στα δύο παιχνίδια ανεβάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο την απόδοσή μας. Ίσως αν παίζαμε καλά από το πρώτο μέρος, να παίρναμε την πρόκριση. Αλλά με τα «ίσως» δεν κερδίζεις τίποτα».

Για τις αλλαγές: «Κάναμε νωρίς τις αλλαγές μας στο ημίχρονο. Ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε νωρίτερα, όμως πάντα πρέπει να περιμένεις να δεις τον αντίπαλο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ίσως να άρχισε να φοβάται ο αντίπαλος, όμως τα παιδιά που μπήκαν άλλαξαν την εικόνα της ομάδας».

Για το μέλλον: «Νομίζω σήμερα πρέπει να μιλήσουμε μόνο για το παιχνίδι και το μέλλον να το αφήσουμε για αργότερα. Η ΑΕΛ πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Για το υλικό της ΑΕΛ αν χρειάζεται αλλαγές: «Αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό μου δύο πράγματα πολύ σημαντικά, έναν αποκλεισμό στο κύπελλο, μία μεταφορά φιλάθλων πολύ μεγάλη και θέλω να γιατρέψω τις πληγές των ποδοσφαιριστών μου που δεν νιώθουν πολύ καλά. Δεν είναι η ώρα να μιλάμε για αλλαγές».