17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Ράγισαν καρδιές στο θρίλερ!Πάφος-Άρης 1-1 στο φινάλε

By on 29 Απριλίου, 2022 0 1377 Views

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ της Πάφου (43β.) και του Άρη (46β.) στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, με ελάχιστες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες κράτησαν το καλό για το τέλος αφού μετά το 90’ έγιναν τα… πάντα! Στο 90’+2 ο Ντελμίρο έβαλε τους πράσινους σε θέση οδηγού, όμως στο 90’+8 ο Παλάσιος είπε τη τελευταία του λέξη και έκανε το 1-1.

Προηγήθηκαν πολλά όμως μέχρι να έρθουν τα γκολ.

Τραυματισμοί των δυο βασικών τερματοφυλάκων,αποβολή του δεύτερου της Πάφου και επιστράτευση του Κβίντα κάτω απο τα δοκάρια με μια σωτήρια απόκρουση παρακαλώ,και πολλές δυνατές μονομαχίες .

Αρχικά, στο 16’ ο Ρούτκο αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Σοφρωνίου. Η.. γκίνια στα γκολπόστ χτύπησε και τους πράσινους της Λεμεσού που έχασαν τον Βανά Άλβες, επίσης λόγω τραυματισμού. Στο δεύτερο μέρος, ο Πέτρου που πήρε τη θέση του Ρούτκο κάτω από τα δοκάρια, αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς ανέκοψε υποσχόμενη ενέργεια του Τζιαβέ.

Αν και αρχικά δόθηκε πέναλτι και κίτρινη, μετά από παρέμβαση του VAR, το χρώμα της κάρτας άλλαξε και η μπάλα τοποθετήθηκε μόλις έξω από την περιοχή. Η Πάφος, δεν διέθετε άλλο κίπερ στον πάγκο και έτσι ο Κβίντα ανέλαβε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, βγάζοντας με… επιτυχία τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο Ντελμίρο στο 90’+2 δεν λάθεψε και με εύστοχο πλασέ μετά από άστοχη έξοδο του Κβίντα και μη απομάκρυνσης της μπάλας από την άμυνα των γηπεδούχων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα, ο Παλάσιος πήρε τη… μπουκιά από το στόμα του Άρη και με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το 1-1 για να λήξει το ματς θρίλερ με κοντράστ συναισθημστων με τις δυο ομάδες να κρατάνε τις πιθανότητες τους για έξοδο στην Ευρώπη.

ΠΑΦΟΣ FC: Ρούντκο (17′ Πέτρου), Παλάσιος, Χότσκο (90+5′ Κοβάσεβιτς), Τόμετσακ, Ταλίς, Μπάιριτς, Πάντσεον, Βαλακάρι (66′ Κβίντα), Χέσταντ (46′ Ντάγκλας Αουρέλιο), Σεμέδο (90+5′ Φουρ), Ζάιρο.
Στον πάγκο: Πέτρου, Κβίντα, Κοβάσεβιτς, Ντ. Αουρέλιο, Αμπντουσαλάμοφ, Ζ. Αουρέλιο, Φυλακτού, Μιχαήλ, Φουρ, Πάνιτς, Ντράγκομιρ, Πάγιτς.
ΑΡΗΣ: Βανά Άλβες (32′ Σωφρονίου), Ρονκάλια (73′ Ντελμίρο), Γιαγκό, Σίλντελφελντ, Σλόγκαρ (46′ Μπογκνάρ), Μπρόρσον, Μπράουν, Γιαμπλόνσκι, Σπόλιαριτς, Κορόμα (46′ Ντζιαβέ), Σιμιόν (33′ Μπαμπίκα).
Στον πάγκο: Στυλιανού, Σωφρονίου, Μανού, Ντελμίρο, Φράγκος, Μπογκνάρ, Ντζιαβέ, Ματθαίου, Μπαμπίκα.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζάιρο, Πάντσεον (3η) / Σλόγκαρ, Γιαμπλόνσκι, Γιαγκό (3η), Μπράουν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πέτρου (61′)
ΣΚΟΡΕΡ: Ζάιρο (90+8′) / Ντελμίρο (90+2′)
ΘΕΑΤΕΣ: 2790 εισιτήρια
Διαιτητής: Abisso Rosario
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Sacchi Juan Luca
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής Διαιτησίας:  Καπιτανής Κώστας