2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Όσο είμαστε κοντά άλλο τόσο είμαστε και μακριά (Δεν θα αργήσουμε να θρηνήσουμε θύματα)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Όσο είμαστε κοντά άλλο τόσο είμαστε και μακριά (Δεν θα αργήσουμε να θρηνήσουμε θύματα)

By on 2 Μαΐου, 2022 0 2917 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε την Δευτέρα (02/05) στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλησπέρα στα σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Αναλυτικά:

«Κάθε φορά βρίσκουμε και έναν διαφορετικό τρόπο για να σχολιάσουμε, πρέπει ν’ αναρωτήθούμε για αυτό που μας έλειπε στο ματς και που μας άφησε με την απορία για αυτό… Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα και να επικεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ομόνοια για τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης. Θέλουμε να δουμε την ομάδα να παλεύει από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Αυτή η αγωνιστική στο πρωτάθλημα πέρασε χωρίς αλλαγές. Είναι ότι καλύτερο βλέπουμε, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλους. Όσο είμαστε κοντά άλλο τόσο είμαστε και μακριά, δεν είναι μεγάλες οι αποστάσεις. Κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά και να δουμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να εκμεταλευτουμε την έδρα μας».

Για τον Νοβότνι;
«Έχουμε 13 διαφορετικούς σκόρερ, δεν είναι σωστό ν’ απομονώσουμε και να στοχοποιήσουμε κάποιους όπως Νόβοτνι. Αυτός ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στο γήπεδο για να κάνει πολλές δουλειες. Το δήλωσε και το ξεκαθάρισε και ο ίδος, θέλει να είναι ο πρώτος αμυντικός πέραν από τον τελευταίο επιθετικό. Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα είναι συγκεκριμένος, δεν μπορούμε να το αγνοούμε αυτό, έχουμε την πιο παραγωγική επίθεση, εχουμε πάρει γκολ από πολλούς. Σίγουρα, όμως, όταν δεν κερδίζεις πάντα θ΄ανατρέχεις πάντα στο τι δεν πάει καλά».

Για τα γεγονότα έξω από το γήπεδο και τον σοβαρό τραυματισμό 20χρονου:
«Δυστυχώς πράγματα τα οποία ξεχάσαμε φέτος άρχισαν να επιστρέφουν. Η Αστυνομία γνώριζε ότι μετά από κάποια χρόνια ότι θα είχε οργανωμένους, υπήρξαν και ανακοινώσεις γι’ αυτό. Είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και με την Ομόνοια. Θα μπορούσε ν’ αποφευχθεί. Δυστυχώς ζούμε με την αγωνία για το παιδί που είναι… στο νοσοκομείο. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα αργήσουμε να θρηνήσουμε θύματα όπως κλαίνε στην Ελλάδα».