12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1-1:Συμβιβάστηκαν και περιμένουν…Στο 93΄ισοφάρισε με πέναλτι ο Άρης

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1-1:Συμβιβάστηκαν και περιμένουν…Στο 93΄ισοφάρισε με πέναλτι ο Άρης

By on 8 Μαΐου, 2022 0 6723 Views

Ισοπαλία (1-1) για ΑΕΚ και Άρη στην ΑΡΕΝΑ, με τις δυο ομάδες να μην παίρνουν την νίκη και πλέον να περιμένουν τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια για να δουν που θα βρίσκονται. Χαμένη ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το όποιο αποτέλεσμα προκύψει από το Τσίρειο.Η ΑΕΚ θα είναι σίγουρα 3η ενώ ο Άρης θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα Ανόρθωσης -Πάφος για να ξέρει αν θα είναι 4ος ή 5ος.

Στο 67ο λεπτό ο Ρομό έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με τακουνάκι και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, ενώ στο 90+3΄ο Σικόρσκι έκανε το 1-1 με εκτέλεση πέναλτι το οποίο δόθηκε με παρέμβαση του VAR για χέρι του Τρισκόφσκι,. Στο 90+7΄ο Ντελμίρο πέρασε εκτός με 2η κίτρινη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ πάει στους 48 βαθμούς και ο Άρης στους 47.Σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων έχει πλεονέκτημα ο Άρης

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 6ο λεπτό ο Ρομό πλάσαρε από καλή θέση, αλλά ο Σωφρονίου απομάκρυνε στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπόγκναρ είχε ένα μακρινό σουτ εκτός εστίας. 6 λεπτά μετά ο τερματοφύλακας του Άρη ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σουτ του Γκιούρσκο από το ύψος της περιοχής. Στο 24ο λεπτό ο Σωφρονίου έκανε τρομερή απόκρουση σε πολύ κοντινό-δυνατό σουτ του Άλτμαν!

Το παιχνίδι στην συνέχει είχε αρκετή ένταση και φάουλ. Στο 44΄ο Μάμας έκανε ένα σουτ αλλά ο Ντελμίρο απομάκρυνε με το κεφάλι! Λίγο μετά ο Σωφρονίου μάζεψε μια κεφαλιά του Ρομό, ενώ ο Λεάλ στην εξέλιξη απομάκρυνε σε κόρνερ ένα σουτ του Σπόλιαριτς. Στην εκτέλεση η κεφαλιά του Σίλντενφελντ πήγε πάνω από τα δοκάρια.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 55ο λεπτό ο Μπογκνάρ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω, ενώ σε γενικές γραμμές δεν υπήρχαν οι πολύ μεγάλες φάσεις στα πρώτα στάδια του δευτέρου μέρους.

Στο 67ο λεπτό ο Ρομό με τακουνάκι άνοιξε το σκορ μετά από γύρισμα του Γκιούρσκο!

Στο 90+1 ο Πελίτο έδωσε πέναλτι στον Άρη μέσω VAR για χέρι του Τρισκόφσκι.

Ο Σικόρσκι ανέλαβε την εκτέλεση στο 90+3 και έκανε το 1-1 για την ομάδα της Λεμεσού!

Στο 94 ο Σωφρονίου σταμάτησε τον Γκιούρσκο σε τετ α τετ.

Στο 97 ο Ντελμίρο είδε την 2η κίτρινη και πέρασε εκτός.

ΑΕΚ:Λεάλ. Γκουστάβο, Ρόμο, Φαράζ, Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Γκονζάλεθ, Χριστοφόρου, Γκιούρτσο, Άλτμαν (63′ Τρισκόφσκι), Μάμας (80′ Τόμοβιτς)
Στον πάγκο: Τούμπας, Παρασκευά, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Ολατούντζι, Αναστασίου, Εσπινόσα, Παναδέρο, Ντάρμπισαϊαρ, Ναούμ

ΑΡΗΣ: Σωφρονίου, Σπόλιαριτς (74′ Ανδρέου), Ντελμίρο, Φράγκος, Γιαγκό, Σίλντενφελντ, Σλόγκαρ (46′ Γιαμπλόσκι), Μπρόρσον, Μπογκνάρ (60′ Σιμιόν), Ντζιαβέ (28′ Σικόρσκι), Μπαμπίκα
Στον πάγκο: Στυλιανού, Μ.Σωφρονίου, Μανού, Σικόρσκι,  Ματθαίου, Κορόμα

ΣΚΟΡΕΡ: 68′ Ρόμο/ 90+3′ Σικόρκσι (π.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαράζ, Μάμας (3η), Γκαρσία/Φράγκος,  Σλόγκαρ, Μπογκνάρ,

KOKKINH: Ντελμίρο(97΄2η κίτρινη)

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 150
0
Διαιτητής: Peljto Irfan
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Oliveira Melo Fabio
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος