28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 2-2:Τα γκολ και οι φάσεις του φιλικού(βίντεο)

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 2-2:Τα γκολ και οι φάσεις του φιλικού(βίντεο)

By on 12 Ιουλίου, 2022 0 3867 Views

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης (12/7) στο ΓΣΠ. Σε ένα παιχνίδι το οποίο αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε και για τις δύο ομάδες ενόψει των πρώτων τους ευρωπαϊκών αγώνων την επόμενη βδομάδα, έδειξαν αμφότερες αρετές αλλά και αδυναμίες.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή προηγήθηκε με αυτογκόλ του Πίριτς έπειτα από ενέργεια του Ντάλσιο στο 15′ μετά από κάθετη πάσα του Σαρφό. Η ΑΕΚ βελτιώθηκε και είχε τα ηνία στο μεγαλύτερο μέρος του β΄ημιχρόνου.

Στο 67′ οι κιτρινοπράσινοι ισοφάρισαν με τον Άλτμαν έπειτα από ασίστ του Ολατούντζι, στο 71′ το ΑΠΟΕΛ πήρε ξανά το προβάδισμα με εκτέλεση φάουλ του Σαρφό με τον Πίριτς να κάνει λανθασμένη εκτίμηση όπως και στο πρώτο γκολ που δλεχθηκε. Στο 73′ η ΑΕΚ διαμόρφωσε το 2-2 με εξαιρετικό εκτός περιοχής σουτ του Μιλίτσεβιτς

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μπέλετς, Σούσιτς (46′ Τσεμπάκ), Καρώ, Κρέσπο, Γουίλερ, Νταουσβίλι, Ντάλσιο, Σαρφό, Θεοδώρου (65′ Σατσιάς), Ντονγκαλά (59′ Ντιαβαρά), Ηλία.

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Τζιαμάς, Έσελινκ, Σατσιάς, Γαβριήλ, Τσεμπάκ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Μούγιανιτς, Γεωργίου.

ΑΕΚ (Χ.Όλτρα): Πίριτς, Σανχούρχο (80′ Ρόμο), Λέδες, Φαράζ (63′ Γκάμα), Μιλίσεβιτς (80′ Κάσας), Εγγλέζου (46′ Μάμας), Χριστοφόρου (80′ Γκονζάλες), Τόμοβιτς,Τρισκόφσκι (63′ Άλτμαν), Γκιούρτσο (46′ Ροσάλες), Λόπες (63′ Ολατούντζι).

-Στον πάγκο: Στυλιανίδης, Τούμπας, Κάσας, Γκάμα, Ρόμο, Ροσάλες, Γκονζάλες, Ολατούτζι, Αντρέου, Σιαθάς, Μαρτής, Ναούμ.

Κίτρινες: Κάσας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Φωτίου
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχάλης Σωτηρίου, Παύλος Γεωργίου
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Χριστοδούλου