10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν είναι πλήρης η ομάδα οι επιλογές θα αυξηθούν.Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ο Κβιλιτάι

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν είναι πλήρης η ομάδα οι επιλογές θα αυξηθούν.Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ο Κβιλιτάι

By on 12 Ιουλίου, 2022 0 1210 Views

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή στην Cablenet μετά το φιλικό των γαλαζοκιτρίνων με την ΑΕΚ που έληξε ισόπαλο 2-2 κι αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Μπότεφ Πλόβντιφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά, σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο. Και σήμερα κάποια πράγματα που θέλουν βελτίωση να τα δουλέψουμε περισσότερο σαν ομάδα. Όταν είναι πλήρης η ομάδα οι επιλογές θα αυξηθούν και η ποιότητα θα είναι πιο μεγάλη. Είδαμε κάποια πράγματα σήμερα που μας χαροποιούν και κάποια που πρέπει να βελτιώσουμε.

Η αμυντική λειτουργία δεν είναι μόνο η άμυνα, ξεκινά από τον σέντερ φορ και καταλήγει στον τερματοφύλακα, αυτό πρέπει να δουλέψουμε και δουλεύουμε σαν ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό πως και σήμερα τελειώσαμε το παιχνίδι χωρίς κάποια απώλεια. Όλοι πλην του «Κβίλι» ήταν στην προετοιμασία και δούλεψαν σκληρά. Αυτό μας δίνει δύναμη».

Για τον Κβιλιτάια: «Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει, ξεκίνησε ένα ειδικό πρόγραμμα, ελπίζουμε να τον έχουμε το συντομότερο δυνατό».

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Υπάρχουν κάποιες θέσεις κλειδιά που θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα, αυτή τη στιγμή είμαστε με αυτό το σύνολο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα με αυτούς τους παίκτες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις 20 του Ιούλη».

«Να ευχαριστήσουμε και τοιν κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε στο φιλικό».