4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΓΚΑΛΑ:Πρέπει να ηγηθώ της ομάδας με σκοπό τη νίκη και την ανατροπή

ΝΤΟΓΚΑΛΑ:Πρέπει να ηγηθώ της ομάδας με σκοπό τη νίκη και την ανατροπή

By on 22 Αυγούστου, 2022 0 1026 Views

Ο Ντιεμερσί Ντογκαλά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ  στη διάσκεψη τύπου για το ματς με την Τζουργκάρντεν.
Όλα όσα είπε:
Αρχικά: «Θα είναι δύσκολο ματς γιατί χάσαμε 3-0. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς. Είμαστε έτοιμοι με τον κόσμο με τον προπονητή μας που έχει επιστρέψει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς αύριο. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ , στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και θα παλέψουμε για την ανατροπή».
Για το τι πρέπει να κάνουν: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς και όχι τι θα κάνει ο αντίπαλος. Είναι πιο έτοιμη ομάδα από εμάς, αυτό είναι το πλεονέκτημα τους. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα από τον αγώνα στη Σουηδία».
Για την πίστη που έχουν άπαντες στο ΑΠΟΕΛ : «Αυτό περνάει και σε εμάς. Το βλέπεις και στα αποδυτήρια ότι υπάρχει η πίστη. Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το καταφέρουμε. Ακόμα και αν δεν πετύχουμε τον στόχο μας θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να παλέψουμε».
Για την παρουσία του στην 11άδα: «Έχω ένα ρόλο να παίξω αύριο. Πρέπει να ηγηθώ της ομάδας με σκοπό τη νίκη και την ανατροπή».
Τι έμαθε από το πρώτο ματς: «Ακόμα και τα πιο μικρά λάθη το πληρώνεις. Είδαμε ότι δεχθήκαμε γκολ από τα 50 μέτρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε σπιθαμή του ματς για να τα καταφέρουμε».