5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θα κάνουμε ένα ματς για να γραφτεί στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θα κάνουμε ένα ματς για να γραφτεί στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ

By on 22 Αυγούστου, 2022 0 575 Views

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ  Σωφρόνης Αυγουστή, στη διάσκεψη τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Τζουργκάρντεν.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Έχουμε ένα δύσκολο έργο. Το γνωρίζουμε καλά, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό γιατί η ενημέρωση που είχα ήταν πως ο αντίπαλος κατάφερε από το πρώτο λεπτό να βάλει τον κόσμο στο ματς. Κόσμος, τεχνικό επιτελείο να έχουμε στόχο να διεκδικήσουμε κάτι από το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παλέψουμε και στο τέλος θα δούμε που θα βγει. Θα κάνουμε ένα ματς για να γραφτεί στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ με την ανατροπή».
Από που πηγάζει αυτή η πίστη για αντροπή: «Είναι ένα κίνητρο για όλους μας. Δεν το έκανε άλλη κυπριακή ομάδα. Πρέπει να γράψουμε τη δική μας ιστορία, όπως έγινε αρκετές φορές και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα ρισκάρουμε στο αυριανό ματς για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Τις ευκαιρίες που θα βρούμε να τις κάνουμε γκολ. Πρέπει να το πιστεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό έδειξε ο κόσμος και αυτό θα κάνουμε και εμείς αύριο στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε εμείς πρώτοι σε όλα. Στις δεύτερες μπαλιές, πρέπει να κερδίσουμε τις μονομαχίες για να νικήσουμε».
Για την απουσία του Κρέσπο και αν θα αγωνιστεί ο Κονσταντίνοφ εκεί, αλλά και για τους Μπλουμ-Βιγιαφάνες: «Οι δύο απουσίες είναι ο Γιώργος και ο Κρέσπο. Δουλέψαμε στη θέση του Κρέσπο. Σίγουρα, οι άλλοι θα είναι πολύ πιο έτοιμοι. Θα περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση για να σχεδιάσουμε το πλάνο μας για το αυριανό ματς».
Αν θα αγωνιστεί ο Σαρφό: «Είναι μαζί με την αποστολή και είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι μαζί μας για τον αγώνα. Είδα βίντεο που έκανε κάποια καλά ματς στη Σουηδία, εύχομαι να πράξει το ίδιο και αύριο».