18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πλήρωσε καλά για να πάρει τον Moreto Cassama η Ομόνοια,λένε στην Γαλλία.(1,5 εκ στην ομάδα του)

Πλήρωσε καλά για να πάρει τον Moreto Cassama η Ομόνοια,λένε στην Γαλλία.(1,5 εκ στην ομάδα του)

By on 24 Αυγούστου, 2022 0 620 Views

«Βόμβα» από τη Γαλλία και την ιστοσελίδα lunion.fr στην οποία φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της Stade de Reims και αποκαλύπτουν το πολύ μεγάλο ποσό για τα κυπριακά δεδομένα που θα δώσει η Ομόνοια για την απόκτηση του Moreto Cassama!

Το ρεπορτάζ μεταξύ άλλων αναφέρει:

Θύμα του ανταγωνισμού, έψαχνε για μια νέα πρόκληση, παρόλο που το τρέχον συμβόλαιό του, που επεκτάθηκε τον Μάιο του 2020, είχε διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Η φήμη που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, που τον έστειλε να πάει στην AS Saint-Étienne (Ligue 2), ήταν αβάσιμη.  Αφού μελέτησε μερικές ξένες προτάσεις, ο Cassamá επέλεξε την Κύπρο και την Ομόνοια Λευκωσίας –όπου αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης της Λιλ, Éric Bauthéac.

Σίγουρα μια καλή συμφωνία για τον παίκτη, μια εξαιρετική «πράξη» για το Stade de Reims, που γι΄ αυτή τη μεταγραφή, θα εισπράξει 1,5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

«Είναι καλό παιδί και πολύ καλός παίκτης», αναγνωρίζει ο πρόεδρος Jean-Pierre Caillot, «αλλά το επίπεδο που ανέβηκε μια βαθμίδα στη θέση του, θα ήταν δύσκολο για αυτόν να εκφραστεί μαζί μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της καριέρας του».