18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σφοδρά παράπονα από τους Σουηδούς.Καταγγελίες σε βάρος του ΑΠΟΕΛ

Σφοδρά παράπονα από τους Σουηδούς.Καταγγελίες σε βάρος του ΑΠΟΕΛ

By on 24 Αυγούστου, 2022 0 1331 Views

Δηλώσεις-καταγγελίες από πλευράς Τζουργκάρντεν κατά του ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ, ποδοσφαιριστές αλλά και ο αθλητικός διευθυντής υποστηρίζουν ότι το ΑΠΟΕΛ κατέφυγε σε διάφορα κόλπα για να προσπαθήσει να τους βγάλει εκτός ισορροπίας.

«Δοκίμασαν τα πάντα. Οι μπάλες που λάβαμε χθες για προπόνηση δεν είχαν αέρα. Είναι φανταστικό που μπορούμε να σταθούμε εδώ ως νικητές. Έχουμε προχωρήσει», είπε  ο επιθετικός Victor Edvardsen.

Στη Σουηδία επίσης γράφουν ότι το προσωπικό της Djurgården υποστήριξε μετά το τελευταίο σφύριγμα ότι η ομάδα δεν είχε AC στα αποδυτήρια και ότι την ώρα της προθέρμανσης τα μπουκάλια νερού που είχε παρατάξει η Djurgården στην πλάγια γραμμή πετάχτηκαν. Σημειώνουν ακόμα ότι στην αρχή του αγώνα, τα ball boys έλαβαν εντολή να πάρουν τα νέα μπουκάλια που παρουσίασε η Djurgården και να τα ρίξουν σε μια “τάφρο” μεταξύ της κερκίδας και του γηπέδου.

Ο αθλητικός διευθυντής Bosse Andersson επιβεβαίωσε ότι έγιναν αυτά σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σουηδοί δημοσιογράφοι.

«Ναι είναι αλήθεια. Δεν ήταν εντελώς δίκαιο παιχνίδι εδώ κάτω. Το νιώσαμε ήδη από χθες. Είχαμε ταραχές στο ξενοδοχείο χθες το βράδυ. Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ενόχλησαν την ομάδα ρίχνοντας πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο. Ξέραμε ότι θα μπορούσε να γίνει έτσι. Ξέραμε ότι είναι πολύ σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ να μπει στους ομίλους για το πώς θα διοικήσει τον σύλλογό του. Περιμένουν να παίξουν στην Ευρώπη. Για εμάς είναι το κερασάκι στην τούρτα. Προφανώς, η μη μετάβαση σε φάση ομίλων έχει τεράστιες συνέπειες. Το ίδιο ήταν και για τη Ριέκα».