17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Κάποιοι παίκτες δεν ήταν καλοί σήμερα,αλλά δεν μπορώ να παίζω σε όλα τα παιχνίδια με τους ίδιους

ΟΛΤΡΑ:Κάποιοι παίκτες δεν ήταν καλοί σήμερα,αλλά δεν μπορώ να παίζω σε όλα τα παιχνίδια με τους ίδιους

By on 29 Αυγούστου, 2022 0 4435 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά την γκέλα της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Δόξα (0-0) στο «ΑΕΚ Αρένα».

Αναλυτικά όσα είπε…

«Δεν είμαι χαρούμενος. Μετά το πρώτο ημίχρονο είμαι αρκετά θυμωμένος γιατί μίλησα με τους παίκτες πριν το παιχνίδι για το ματς και τον αντίπαλο, ήθελα ψηλή πίεση, ψηλό ρυθμό με την μπάλα, γρήγορες αντιδράσεις και για εμένα τίποτα δεν έγινε, καμία πίεση, κανένα κόρνερ, η άλλη ομάδα άνετη με την μπάλα. Είναι δικό μου λάθος, σίγουρα. Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά είναι θέμα του προπονητή. Δεν μετέφερα στους παίκτες αυτό που ήθελα. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, πήραμε πολλά ρίσκα, μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Είχαν δυο-τρεις καθαρές ευκαιρίες να σκοράρουν. Εμείς είχαμε κάποια γεμίσματα αλλά όχι μεγάλες ευκαιρίες. Δεν είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Είναι το πρώτο ματς παιχνίδι στο πρωτάθλημα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε καλύτεροι».

Για το ροτέισιον (έξι αλλαγές): «Ναι, νομίζω ήταν απαραίτητο σήμερα να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ενδεκάδα επειδή νομίζω κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι επειδή έπαιξαν στα ευρωπαϊκά ματς, έκαναν σπουδαία προσπάθεια, σήμερα διάλεξα τους καλύτερους μου 11 για τη νίκη, αυτή είναι η γνώμη μου αλλά σίγουρα αυτοί οι 11 παίκτες δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο με την μπάλα κι αυτό είναι δικό μου λάθος. Πριν το παιχνίδι πρέπει να παίρνω αποφάσεις για την ομάδα αλλά κάποιοι παίκτες δεν ήταν καλοί σήμερα. Αλλά δεν μπορώ να παίζω σε όλα τα παιχνίδια με τους ίδιους».