16 Μαΐου, 2024
  • 16 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΑΝΤΙΑ:Έχουμε όραμα και στόχο την παραμονή.Ίσως μόνο εμείς πιστεύαμε στη νίκη

MΠΑΝΤΙΑ:Έχουμε όραμα και στόχο την παραμονή.Ίσως μόνο εμείς πιστεύαμε στη νίκη

By on 29 Αυγούστου, 2022 0 1112 Views

Ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας, Νταβίντ Μπαντία, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου για τη μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας με 1-0 στο Στ. Κυριακίδης.

Ιστορική νίκη για τον Ακρίτα με καλή εμφάνιση, η τοποθέτησή σας;  “Πρώτα από όλα να συγχαρώ τους παίκτες μου, σίγουρα είναι μια ιστορική νίκη για την ομάδα, είναι κάτι που είμαστε περήφανοι. Στο παιχνίδι κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε οργανωμένα από πίσω και τα καταφέραμε. Η Ομόνοια προερχόταν από ένα δύσκολο παιχνίδι και ίσως αυτό την επηρέασε. Είμαι πολύ ευτυχής γιατί παίξαμε όπως ακριβώς θέλαμε”

Για το τι να περιμένουμε φέτος από τον Ακρίτα Χλώρακας… “Είμαστε χαρούμενοι και ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε η πιο νεανική ομάδα. Πολύ χαμηλό μπάτζετ και νεαροί ποδοσφαιριστής. Όμως έχουμε όραμα και στόχο να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία”

Για τον κόσμο της ομάδας… “Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο, και για αυτό είναι η δουλειά. Κάποτε θα έρθει και η ήττα όμως θα δυσκολέψουμε τις άλλες ομάδες στην κατηγορία”

Για το αν θα προλάβουν το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα οι τραυματίες… “100% θα είναι πίσω οι παίκτες αυτοί. Θα έχουμε όλους τους παίκτες. Υπάρχει πάθος σε αυτούς τους αγώνες και είναι λογικό. Ίσως κανένας δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα εκτός από εμάς”

Αν μίλησε με τον επενδυτή μετά τη νίκη; “Δεν ήταν στην Κύπρο για να δει το σημερινό παιχνίδι, όμως του μίλησα και μας συνεχάρη όλους για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Πιθανόν να είναι στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα”.