5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας με προσοχή και στήριξη από τον κόσμο του κόντρα στην Ένωση

Ο Απόλλωνας με προσοχή και στήριξη από τον κόσμο του κόντρα στην Ένωση

By on 30 Αυγούστου, 2022 0 2569 Views

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (29/10) η προετοιμασία του Απόλλωνα για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ σήμερα στις 19:00 (Cytavision).

Στόχος για το συγκρότημα του Καταλά δεν είναι άλλος από το ξεκίνημα με το… δεξί στην προσπάθεια που θα κάνει για διατήρηση των κεκτημένων.

Στο πλευρό των πρωταθλητών αναμένεται να βρίσκονται και χιλιάδες φίλοι της Λεμεσιανής ομάδας.

Λόγω και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο Τσίρειο Στάδιο και από τη στιγμή που οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας πλησιάζουν τους 7.000, αναμένεται πως δεν θα… πέφτει καρφίτσα στη «Δυτική».

Συνεπώς, αναμένεται αρκετός κόσμος να πάρει θέση και στην «Ανατολική», όπου φίλαθλοι του Απόλλωνα θα έχουν το δικαίωμα να καθίσουν στο βόρειο μέρος της συγκεκριμένης εξέδρας, μετά κι από διαχωρισμό που έχει γίνει.

Θα είναι το έκτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τους γαλάζιους, που για πρώτη φορά θα παίξουν στην έδρα τους! Τα άλλα τρία στα οποία ήταν γηπεδούχος ο Απόλλωνας, έγιναν σε ΓΣΠ (με Μακάμπι, Ολυμπιακό) και Αρένα (τυπικά “γηπεδούχος” με Ομόνοια στο σουπερ καπ).

O αγώνας του Απόλλωνα με την Ένωση είναι ο τελευταίος της πρώτης αγωνιστικής και ο Απόλλωνας είδε το πάθημα της Ομόνοιας και της ΑΕΚ που επίσης προκρίθηκαν στην Ευρώπη και θα είναι διπλά προσεκτικός για να μην βρεθεί και αυτός προ εκπλήξεως από ένα αντίπαλο που βασικά δεν γνωρίζει.Η Ένωση δεν έχει επίσημα παιχνίδια αλλά γνωρίζει τον Απόλλωνα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αν δεν υπολογιστεί σωστά.