3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άρχισε στραβά συνέχισε ανάποδα…Εφιάλτης η Σέριφ για την Ομόνοια(0-3)

Άρχισε στραβά συνέχισε ανάποδα…Εφιάλτης η Σέριφ για την Ομόνοια(0-3)

By on 8 Σεπτεμβρίου, 2022 0 897 Views

Εφιαλτική ήταν για την Ομόνοια η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Οι «πράσινοι» έχασαν στο ΓΣΠ με κατεβασμένα τα χέρια από την Σέριφ με 3-0 πραγματοποιώντας αποκαρδιωτική εμφάνιση.
Το μεγάλο της όπλο, η άμυνα ήταν αποδιοργανωμένη και σε αυτό βοήθησε και το πολύ γρήγορο γκολ των Μολδαβών.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ρασίντ σε μια φάση στην οποία τραυματίστηκε και ο Φαμπιάνο ο οποίος έσφιξε τα δόντια, έβγαλε το α’ ημίχρονο και στην ανάπαυλα ζήτησε αλλαγή και πήγε νοσοκομείο.
Το 2-0 ήτανε επεισοδιακό. Ο Λανγκ έκανε χέρι στο 52’, ο διαιτητής δεν το υπέδειξε, το VAR έστειλε τον ρεφ να το ξαναδεί, άλλαξε απόφαση και ο πρώην Ομονοιάτης Ατιέμγουεν έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.
Δεν τον έφτανε αυτό, προκάλεσε τους φίλους της Ομόνοιας που απάντησαν με ρίψη αντικειμένων. Ένα από αυτά βρήκε τον α’ βοηθό στον λαιμό και ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση.(αυτό το γεγονός ίσως φέρει βαριά τιμωρία στην Ομόνοια)
Λίγο μετά την επανέναρξη (εννιά λεπτά κράτησε), στο 76ο λεπτό ο Ντιόπ έκανε το 3-0 δια περιπάτου το οποίο έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μόλις στο 2ο λεπτό η Σέριφ άνοιξε το σκορ με τον Ρασίντ να βγαίνει πίσω από την άμυνα και να πλασάρει σωστά τον Φαμπιάνο.

Στο 10΄ο Ατιέμγουεν πήρε την μπάλα μετά από λάθος του Κασάμα, προχώρησε, έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα έξω. 5 λεπτά μετά ο Μπάρκερ έκανε ένα σουτ το οποίο πέρασε κόρνερ. 2 λεπτά μετά ο Ντιόπ κέρδισε ένα κόρνερ όταν έπιασε ένα σουτ στα όρια της περιοχής. Στο 25ο λεπτό ο Φαμπιάνο απομάκρυνε σε κόρνερ ένα σουτ του Μπαντόλο. Στο 38΄η Ομόνοια είχε μια καλή προϋπόθεση με τον Μπάρκερ αλλά η άμυνα απομάκρυνε, ενώ στην συνέχεια μια κεφαλιά του Μπρούνο ήταν αδύνατη και δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα. Στο 40΄το σουτ του Ατιέμγουεν από απόσταση έφυγε έξω.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 53΄η Σέριφ κέρδισε πέναλτι μέσω VAR για χέρι του Λανγκ, ο Ατιέμγουεν στο 54΄εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2. Στη συνέχεια προκάλεσε την κερκίδα, η κερκίδα αντέδρασε και είχαμε διακοπή 10 περίπου λεπτών λόγω ρίψης αντικειμένων.

Στο 69΄ο Χάμπος από καλή θέση έστειλε την μπάλα έξω, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να μειώσει.

Στο 76΄ο Ντιόπ από κοντά έκανε το 0-3 για την Σέριφ.

Στο 83’ ο Κούσουλος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 5 λεπτά μετά ένα σουτ του Ουατάρα πέρασε έξω.

Στο 100΄ο Μπαντόλο με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο (46′ Ουζόχο), Μίλετιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Μάθιους, Λέζιακς, Χαραλάμπους (81′ Κούσουλος) Ντίσκερουντ, Κασάμα (73′ Παπουλής), Μπάρκερ (73′ Ανσαριφάρντ), Μπρούνο (81′ Μπεζούς)
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Ψάλτης, Γιούστε, Λοίζου, Παπουλής, Κίτσος, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Ζαχαρίου

ΣΕΡΙΦ: Κοβάλ, Ζοζούρι (90+10′ Γκουέδες), Κίκι Ράντελιτς, Κπόζο (90+10′ Χερόν), Ντιόπ, Κιαμπού, Μπαντόλο, Ουαταρά, Ατιέμγουεν (73′ Μαντασιρού), Ρασίντ
Στον πάγκο: Ντουμένκο, Πασκένκο, Βιζέου, Μουμούνι, Μαντασιρού, Περνάμπουκο,

ΓΚΟΛ: 1′ Ρασίντ, 54′ Ατιέμγουεν, 76′ Ντιόπ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λανγκ/Ρασίντ, Ατιέμγουεν

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 11.271
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία)
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Γιούρε Πραπρότνικ (Σλοβενία)
Β’ ΒΟΗΘΟΣ: Γκράκα Κορντέζ (Σλοβενία)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Άλεν Μπορόσακ (Σλοβενία)
VAR: Νετς Καιτζάζοβιτς (Σλοβενία)
AVAR: Ασμίρ Σάργκοβιτς (Σλοβενία)