3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Δεχθήκαμε αστείο γκολ,το πέναλτι δεν ήταν,μας ακύρωσαν γκολ.Το σκορ είναι πλασματικό

ΛΕΝΟΝ:Δεχθήκαμε αστείο γκολ,το πέναλτι δεν ήταν,μας ακύρωσαν γκολ.Το σκορ είναι πλασματικό

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2022 0 617 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας Νιλ Λένον, μετά την λήξη του αγώνα κόντρα στην Σέριφ για το Europa League.

Αναλυτικά:

«Το σκορ είναι πλασματικό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δεν αρχίσαμε καλά δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. ήμασταν καλύτεροι στην συνέχεια, μας ακύρωσαν και ένα γκολ, τους δόθηκε και ένα πέναλτι που δεν ήταν και γι’ αυτό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα».

Αν αλλάζουν οι στόχοι στον όμιλο μετά την ήττα: «Το να παίζουμε στο Europa League είναι πολύ καλό. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και γι΄αυτό κάναμε αλλαγές. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί».

Για τον Φαμπιάνο: «Δεν μπορούσε να μιλήσει. Είναι άσχημο να χάνεις έναν ποδοσφαιριστή σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Προτεραιότητα έχει η υγεία του».

Πιο κάτω δείτε την διάσκεψη του προπονητή της Ομόνοιας.

“Το Europa League είναι μπόνους για εμάς, έχοχυμε προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Δεν μας άξιζε όμως το 0-3. Είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε Κύπρο και Ευρώπη. Πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτό το αποτέλεσμα.”

“Θα τα δώσουμε όλα στους ομίλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν θα αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης μας. Ολα μπορούν να συμβούν. Παίζουμε την Κυριακή με τους πρωταθλητές εκτός έδρας. Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές για να είμαστε φρέσκοι. Δεν πρέπει να έχουμε υπερβολές”.

“Χρειάζονται χρόνο οι Λοϊζου και Ζαχαρίου για να μπουν στην ομάδα. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας στα επόμενα παιχνίδια γιατί δεν θα αφομοιωθεί ο νέος σχηματισμός. Δεν ήταν θέμα σχηματισμού το πως αμυνθήκαμε”.

“Ένας ύπουλος τραυματισμός. Δυσκολευόταν να μιλήσει ο Φαμπιάνο. Χτύπησε εκεί… στο μήλο του αδάμ”.