5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη ανάσας για την Ανόρθωση.Είχε πάλι ζόρια αλλά κέρδισε 2-0 την Καρμιώτισσα

Νίκη ανάσας για την Ανόρθωση.Είχε πάλι ζόρια αλλά κέρδισε 2-0 την Καρμιώτισσα

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2022 0 5933 Views

Με ένα γκολ νωρίς νωρίς σε κάθε ημίχρονο, η Ανόρθωση  επικράτησε της Καρμιώτισσας με 2-0 στο «Αμμόχωστος» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ κατακτώντας το δεύτερο της «διπλό» μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ! Η Καρμιώτισσα υπέστη την 3η σερί ήττα της και παραμένει χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση…
Δίκαιη η νίκη της «κυρίας», η οποία ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, στο δεύτερο ημίχρονο. Με κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν στο 12’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λάζαρου άνοιξε το σκορ (ο Ελλαδίτης αποχώρησε τραυματίας στο 36’), ενώ στο 60’ με τον Νινγκά που πληρε ετοιμο γκολ από τον Ιωσννου που πήρε τη θέση του τρσυμστία Λάζαρου διπλασίασε τα τέρματά της. Η Ανόρθωση  έχασε κι άλλες-αρκετές-ευκαιρίες στη συνέχεια για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος

Πάντως η Ανόρθωση στο Α ημίχρονο μετά το γκολ που πέτυχε δεν ήταν καλή και ιδιαίτερα μετα την αποχώρηση του Λάζαρου δεν μπορούσε να αναπτυχθεί ενώ όταν η Καμρμιώτισσα κέρδιζε την μπάλα στο κέντρο δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα της Ανόρθωσης που είχε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία.Στο β’ ημίχρονο με το ανέβασμα του Ιωάννου από δεξιά ήρθε το 2–0 και πλέον η νίκη δεν αμφισβητήθηκε από την Καρμιώτισσα που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στα θετικά της Ανόρθωσης πέραν τη νίκης η παρουσία του Σαμπό στη μεσαία γραμμή και η καλή απόδοση του Ιωάννου στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ως αλλαγή του Λάζαρου.

Η Ανόρθωση έχει τώρα μπροστά της τον Ακρίτα στην έδρα της και λογικά θα πάρει την τρίτη της νίκης που θα της δώσει χρόνο με την διακοπή να προετοιμαστει για τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν με ΑΕΚ και Απόλλωνα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Σελούτσκα (65′ Αγγελή), Μαλόν, Χούμποτσαν, Ελ Αλουχί, Μεντιμόρετς, Χουσμπάουερ (78′ Οικονομίδης), Καλτσάς (65′ Ντούμπια), Χατζηβασίλης (59′ Ζελάγια), Μπεν Σαλάμ, Ντούρις (78′ Ανδρονίκου).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ποντσάβφσκι, Αμπουμπακάρ, Κουλιμπαλί, Χριστοφή, Ανδρονίκου, Αγγελή, Οικονομίδης, Νεοφύτου, Ζελάγια.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αρτυματάς, Σαμπό (87′ Πάντσεον), Χριστοδουλόπουλος (36′ Ιωάννου), Εμπραλίτζε (71′ Γουαρίς), Ουάρντα (87′ Αντωνίου), Νινγκά (72′ Ράντονιτς).
Στον πάγκο: Κεραυνός, Αντωνιάδης, Ράντονιτς, Φερέιρα, Γουαρίς, Αντωνίου, Κίκο, Χαρογιάν, Πάντσεον, Ιωάννου, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηβασίλης, Χούμποτσαν, Μπεν Σαλάμ/ Ιωάννου, Σαμπό
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: 12′ Αμπαρτζουμιάν, 60′ Νινγκά
Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τράττου Λεόντιος