5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με 10 ο ηρωικός Ακρίτας σόκαρε την Κυρία(1-1με δυο γκολ του Ραμίρες!!)

Με 10 ο ηρωικός Ακρίτας σόκαρε την Κυρία(1-1με δυο γκολ του Ραμίρες!!)

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2022 0 928 Views

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Ακρίτα Χλώρακας, ο οποίος αγωνιζόμενος με δέκα ποδοσφαιριστές από το 10’, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μένοντας στο 1-1 με την Ανόρθωση  η οποία προβλημάτισε με την εικόνα της, μένοντας για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι μακριά από τη νίκη!Και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας είναι τραγθκό αποτέλεσμα.Μπορει στο β’ημίχρονο να πίεσε αλλά λίγες ευκαιρίες έφτιαξε και τις έχασε αρκετές φάσεις άτσαλα.Στο Α’ημίχρονο η Ανόρθωση ήταν επιεικώς μέτρια και ο Ακρίτας με 10 κράτησε μα ευκολία το 0-0 .Στο Β’ ημίχρονο ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ και έβαλε πιο δύσκολα στην Ανόρθωση που χωρίς να σκοράρει παίκτης της ισοφάρισε με αυτογκόλ του σκόρερ του Ακρίτα.
Στο 10’ η απευθείας αποβολή του Σαραβάνια άφησε με αριθμητικό μειονέκτημα τον Ακρίτα, όμως το γεγονός αυτό δεν φάνηκε να τον επηρεάζει και κατάφερε κλείνοντας τους χώρους να δημιουργήσει προβλήματα στην Ανόρθωση που εμφάνισε ξανά αδυναμία στη δημιουργία αλλά και στην άμυνα.. Στο 48’ μάλιστα ο Ραμίρες άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο ίδιος παίκτης στο 51’ ισοφάρισε με αυτογκόλ! Ο Ακρίτας άντεξε απ’ εκεί και πέρα στην πίεση της «κυρίας» με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του, τον Περντρέου, ο οποίος με σωτήριες αποκρούσεις κράτησε το βαθμό για την ομάδα του!

Δύο γκολ που πέτυχαν Κορρέα και Ράντονιτς ακυρώθηκαν από το VAR ως οφσάιντ ενώ ο Ακρίτας ζήτησε και φάουλ και στα δυο.

Α’ Ημίχρονο

  Ο Ακρίτας αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς, και έχασε την πρώτη καλή στιγμή όταν στο 5ο λεπτό ο Βαράντα βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή της Ανόρθωσης, το πλασέ που επιχείρησε όμως έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Λόρια.

Στο 9ο λεπτό όμως η ομάδα της Χλώρακας έμεινε με δέκα παίκτες. Αρχικά ο Σαραβάνια δέκτηκε την κίτρινη για φάουλ, μετά από παρέμβαση του VAR όμως ο διαιτητής άλλαξε απόφαση, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του Μπαντία.

Από εκείνο το σημείο η Ανόρθωση ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 17ο λεπτό ο Ουάρντα έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Αμπαρτζουμιάν έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ουάρντα πήρε την κεφάλια από πολύ κοντά, ο Περντρεου όμως έσωσε την εστία του.

Στο 28ο λεπτό η “Κυρία” κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφάλια του Κορέα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Εμπραλίτζε, μετά από εξέταση της φάσης όμως το VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ανόρθωση συνέχισε να κρατά μπάλα και να ψάχνει το γκολ, δεν μπόρεσε όμως να φτιάξει τις ευκαιρίες που θα απειλούσαν τον Περντρέου και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Β’ ημίχρονο: 

Με την επανερξη του αγώνα ο Ακρίτας στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ραμίρες. Ο Ερασο πήρε την κεφάλια από κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Ραμίρες που από κοντά έγραψε το 1-0.

Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί, η Ανόρθωση κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ραμίρες αυτή την φορά να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της δική του ομάδας έπειτα από κόρνερ της Ανόρθωσης και κεφάλια του Αμπαρτζουμιάν που κόντραρε στον παίκτη του Ακρίτα.

Στο 70ο λεπτό η Ανόρθωση κατάφερε να σκοράρει με γκολ του Ράντονιτς, το γκολ όμως και πάλι ακυρώθηκε για οφσάιντ έπειτα από παρεμβαση του VAR.

Στη συνέχεια η Ανόρθωση πίεσε ακόμη περισσότερο και μέσα σε δύο λεπτά έχασε διπλή ευκαιρία. Στο 79ο λεπτό ο Ράντονιτς έκανε το σουτ από την μεγάλη περιοχή του Ακρίτα, η μπάλα όμως έφυγε λίγο έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφάλια του Σαμπό αποκρούστηκε από τον Περντρέου.

Στο 88ο λεπτό ο Ουαρίς έπιασε την κεφάλια-ψαράκι, ο Περντρέου για άλλη μια φορά όμως απέκρουσε και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα η Ανόρθωση έψαξε το γκολ, δεν μπόρεσε όμως να βρει τις ευκαιρίες και έτσι οι δύο ομαδες συμβιβάστηκαν στο 1-1.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Κορρέα (43′ Χαρογιάν), Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αρτυματάς, Σαμπό, Ιωάννου (67′ Ράντονιτς), Ουάρντα, Εμπραλίτζε (46′ Γουαρίς), Νινγκά (88′ Χριστοφή).
Στον πάγκο: Κεραυνός, Αντωνιάδης, Ράντονιτς, Φερέιρα, Παρούτης, Γουαρίς, Αντωνίου, Κίκο, Χαρογιάν, Πάντσεον, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Πογκέν (60′ Αμπντουραχίμι), Άμπραχαμ, Εράσο (90+4′ Κονέ), Γιαγκό, Σέχιτς, Βαράντα (11′ Ντραμέ), Σαραβάνια, Καραγιάννης, Πικής (46′ Ραμίρες), Αραούχο.
Στον πάγκο: Καστελάνι, Ονόντι, Φοφανά, Ντραμέ, Κονέ,  Αμπντουραχίμι, Αμπντουσαλάμοφ, Ελ Τζεμιλί, Δημοσθένους, Φουριέλ, Ραμίρες, Βάσου.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουάρντα / Εράσο, Μπερνάρντι, Σέχιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σαραβάνια
ΣΚΟΡΕΡ: Ραμίρες (51′ αυτογκόλ) / Ραμίρες (48′)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 6000
Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κυριάκου Αγγέλα