28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ένωση είναι εδώ.Το VAR έσωσε το γκολ του Ρουσιά και άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη κόντρα στη Ν.Σαλαμίνα

Η Ένωση είναι εδώ.Το VAR έσωσε το γκολ του Ρουσιά και άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη κόντρα στη Ν.Σαλαμίνα

By on 3 Οκτωβρίου, 2022 0 523 Views

Με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, η ΕΝΠ πήρε σπουδαία νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας στο «Τάσος Μάρκου» με 2-0! Ο Ρουσιάς, ο οποίος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 68’, άνοιξε το σκορ στο 80’ (το VAR αυτή τη φορά έσωσε το γκολ του Ρουσιά αφου αρχικά υποδείχθηκε οφσάιντ)και πριν κοπάσουν τα πανηγύρια, οι «βυσσινί» πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ντα Σίλβα στο 82’, παίρνοντας μια νίκη-χρυσάφι και μία βαθιά ανάσα βαθμολογική για τη συνέχεια! Υστέρησε η Νέα Σαλαμίνα από προηγούμενες εμφανίσεις της, σε ένα παιχνίδι που δεν έφτασε γενικώς σε ψηλά επίπεδα από πλευράς ποιότητας.

Ο αγώνας:

H Ένωση μπήκε καλύτερα και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησε με το γυριστό του Χριστοφή να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κίσσα.

Ακολούθησαν στο 10′ τρία σουτ από τους γηπεδούχους μέσα από την περιοχή, όμως κόντραραν σε σώματα, με την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας στο τέλος να καταφέρνει να απομακρύνει.

Στο 16′ ο Κωνσταντίνου δοκίμασε να απειλήσει τον Κίσσα με σουτ εκτός περιοχής, όμως ήταν άστοχος.

Οι φιλοξενούμενοι στο 42′ είχαν την δική τους καλή στιγμή στο ημίχρονο, με τον Σταλόνε από πλάγια θέση να σουτάρει και τον Κόστιτς να αποκρούει.

Β’ ημίχρονο

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι δύο ομάδες και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις φάσεις να είναι με το σταγονόμετρο.

Η Ένωση τελικά πήρε μία σπουδαία νίκη με δύο γκολ σε 4 λεπτά.

Στο 78′ ο Ρουσιάς μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ βρέθηκε απέναντι στον Κίσσα και δε αστόχησε για το 1-0.Άργησε να πανηγυριτεί το γκολ αφού αρχικά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ αλλά το VAR το έσωσε αφού πόδι αμυντικού κάλυπτε τον σκόρερ και ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντα Σίλβα με σουτ μέσα από την περιοχή, έγραψε το τελικό 2-0.

ΕΝΠ: Κόστιτς, Χριστοφή, Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Ντιαβαρά (74′ Μέιρα), Κωνσταντίνου, Βουτσένοβιτς (68′ Ρουσιάς), Κοτσώνης, Μαυρουδής (74′ Βούκσεβιτς), Ντρέσκα (46′ Εχμάν), Λαμί (68′ Γεβρέμοβιτς).
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Εχμάν, Ρουσιάς, Μέιρα, Τζεβρέμοβιτς, Κολωνιάς, Κατσιάρης, Μότης, Πρωτοπαπάς, Λέβι, Γαβριήλ. Βούκσεβιτς.
Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σεργίου, Οφόρι, Άδωνη, Κατσικάς, Μιγκελίτο, Μάντζεκ (57′ Καρλίτος), Λιμπόμπε (57′ Μποτεάκ), Φράγκος (85′ Τσίκο), Φελίπε, Φλοριάν.
Στον πάγκο: Καλανίδης, Παύλου, Τσίκο, Κουμουρής, Κλίμοβιτς, Καρλίτος, Μποτεάκ, Νικολάου, Ντορεγκαράι, Λεουκό.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντα Σίλβα, Εχμάν / Φράγκος

ΣΚΟΡΕΡ: Ρουσιάς (78′), Ντα Σίλβα (82′)
Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Βοηθοί: Αναστασίου Στέφανος, Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης