2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ασταμάτητη και ωραία η Πάφος.Με τριάρα πατά κορυφή

By on 14 Οκτωβρίου, 2022 0 7746 Views

Ούτε στην Περιστερώνα έκανε… στάση το τρένο που ονομάζεται Πάφος  FC! Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ επικράτησε της Δόξας με 3-0 στο «Κατωκοπιά-Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης», συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα μένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας!
Δικαιότατη νίκη για την παφιακή ομάδα, ήταν πολύ καλύτερη από τη Δόξα  που δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Βαλακάρι στο 44’ άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ, από τα καλύτερα της σεζόν και μέσα σε ένα δίλεπτο οι Αμπντουραχίμι (81’) και Ζάιρο (83’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μέτρια ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, με την Πάφο να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα της Δόξας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, παρά μόνο κάποιες μπαλιές.

Στο 24’ έκανε ένα μακρινό σουτ ο Κβίντα, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σισκόφσκι.

Η Πάφος ωστόσο βρήκε τον τρόπο να σκοράρει, με γκολάρα από τον Βαλακάρι, ο οποίος επιχείρησε το σουτ στη κίνηση έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Σισκόφσκι.Ένα γκολ για όσκαρ

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πιο καλά μπήκε στην επανάληψη η Πάφος, η οποία είχε καλή ψυχολογία από το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Μπεργκ είχε την κατοχή της μπάλας, έκανε σωστή διαχείριση του αποτελέσματος και ταυτόχρονα επιδίωκε περισσότερα γκολ.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, όταν και η Δόξα προσπάθησε να ανέβει πιο ψηλά, η Πάφος βρήκε χώρο για να σκοράρει περισσότερα γκολ.

Στο 81ο λεπτό ο Μπεσάτ με ωραίο πλασέ έγραψε έκανε το 0-2 και 2 λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Ζάιρο πέτυχε το 3ο γκολ για την Πάφο.

Η Πάφος πέτυχε ακόμα ενα γκολ με τον Σεμέδο αλλά δεν μέτρησε με παρέμβαση του VAR

ΔΟΞΑ: Σισκόσκι, Αντενόν, Στυλιανού, Μπένι (62′ Ασαμόα), Κέρλα (62′ Μέσκα), Ίλιτς (87′ Σιαθάς), Τιντζιανί, Καραμανώλης, Βαγιέχο, Σόμπτσικ (62′ Αμπντουλάχι), Σαντίκ.
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Μεσέν, Ιωσηφίδης, Ασαμόα, Ροδαλέγκα, Σιαθάς, Αμπντουλάχι, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι, Μέσκα, Κάργκμπο.
ΠΑΦΟΣ FC: Άντος, Ικόκο, Ζουνίνιο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ντράγκομιρ, Κανέ (86′ Ναμ), Βαλακάρι (80′ Αμπντουραχίμι), Σεμέδο (89′ Αλ Γκαντιούι), Τάνκοβιτς (86′ Χέσταντ), Ζάιρο (86′ Χότσκο).
Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Παλάσιος, Καραμπάτζε, Χότσκο, Αλ Γκαντιούι, Δημητρίου, Αμπντουραχίμι, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ναμ, Ζοάο Πέδρο. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κανέ, Σεμέδο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: Βαλακάρι (44′), Αμπντουραχίμι (81′), Ζάιρο (83′)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος