21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: Αυτό που μετρά είναι οι 3 βαθμοί. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά

MΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: Αυτό που μετρά είναι οι 3 βαθμοί. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά

By on 30 Οκτωβρίου, 2022 0 3419 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το μεγάλο διπλό στο Τσίρειο.

-Αρχικά: “Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Κατεβήκαμε στο παιχνίδι με ένα και μοναδικό στόχο, να πάρουμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά αυτή τη βδομάδα και ξέραμε ότι θα έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έχει τελευταίως αρνητικά αποτελέσματα αλλά όταν παίζεις ένα τέτοιο ντέρμπι ξεχνάς και την κούραση και τα πάντα. Στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία, μας πίεσε πολύ ο Απόλλωνας. Στο 2ο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ισορροπήσαμε και βρήκαμε τον ρυθμό. Ο Βιγιαφάνες μπήκε και μας έδωσε ρυθμό και ελέγξαμε αρκετά στο β’ μέρος. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, όπως και ο Απόλλωνας. Αυτό που μετρά είναι οι 3 βαθμοί. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά. Έχω καλό γκρουπ, είναι παιδιά που θέλουν να δουλεύουν”.

-Είπατε ότι σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ στα τελευταία δυο ντέρμπι πήρε την ουσία. Σκέφτεστε να αλλάξετε κάτι στην συνέχεια; “Όταν μιλάμε για μια ομάδα στο μέγεθος του ΑΠΟΕΛ, όποιος και να κάτσει στη θέση μου θα πει ότι μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα.

-Το ΑΠΟΕΛ πάει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός έδρας: “Πάντα λέω ότι η στατιστική είναι για τους δημοσιογράφους. Για μένα εντός έδρας και εκτός έδρας είναι ίδιο το παιχνίδι. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα όταν είσαι στην έδρα σου και είναι πιο ωραίο γιατί έχεις περισσότερο κόσμο. Πάντα μια νίκη δίνει τρεις βαθμούς”.

-Ένα σχόλιο για τα επεισόδιο, πόσο σας επηρεάσαν; “Δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάζω αυτά τα πράγματα, είμαι προπονητής. Σίγουρα είμαστε πάντα εναντίον της βίας. Εύχομαι ο φίλαθλός μας να είναι καλά και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι”.

-Ποιους θεωρείτε τους πιο βασικούς αντιπάλους για το πρωτάθλημα; “Για να φτάσω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση σημαίνει διόρθωσα πολλά πράγματα. Τώρα είναι Νοέμβριος, έχει πολύ δρόμο. Βλέπετε ότι όλοι χάνουν βαθμούς. Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω υποσχέσεις”.