28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MIΛΟΓΕΒΙΤΣ:Μας έλειψε το δεύτερο τέρμα.Στη διακοπή θα κάνουμε δουλειά

MIΛΟΓΕΒΙΤΣ:Μας έλειψε το δεύτερο τέρμα.Στη διακοπή θα κάνουμε δουλειά

By on 13 Νοεμβρίου, 2022 0 2525 Views

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραχώρησε δηλώσεις στη διάσκεψη Τύπου του ΑΠΟΕΛ έπειτα από τη νίκη της ομάδας  απέναντι στη Δόξα για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στη Δόξα και τους παίκτες μου. Ήταν δυνατό ματς. Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί, κάναμε καλύτερα ματς, όμως τα παιδιά προσπαθούν να βγάζουν τη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Το θέλαμε αυτό το ματς, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που διαθέτει δυνατούς παίκτες στην επίθεση και καλά στημένα. Μας έλειψε το δεύτερο τέρμα, ενώ προς στο τέλος, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, ενώ θα μπορούσαμε να «σκοτώσουμε» το ματς. Στη διακοπή θα κάνουμε δουλειά. Εύχομαι τα καλύτερα στη Δόξα».

Για την έλλειψη του σκοραρίσματος: «Αυτό είναι γνωστό. Θέλουν ρυθμό οι παίκτες που δείχνουν διάθεση στο ματς και στην προπόνηση. Αν έβλεπα ότι δεν υπήρχε διάθεση θα ήμουν προβληματισμένος. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως πήραμε τη νίκη. Σίγουρα κάποτε οι επιθετικοί θα βρουν κάποιο τέρμα».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ρωτήθηκε για τον κόσμο στην διάσκεψη τύπου. Διαβάστε την τοποθέτηση του: 

“Τι να πω για τον κόσμο. Νιώθαμε ότι παίζαμε στο ΓΣΠ. Θέλουμε πάντα να μας στηρίζουν, θα είναι δύσκολη η προσπάθεια. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Αυτό που είπα και στα παιχνίδια είναι ότι ο αγώνας τελείωσε. Αν είναι κάποιος κερδισμένος και έπρεπε να πάρει περισσότερο από τρεις βαθμούς, σίγουρα είναι οι οπαδοί και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου. Τραγούδησαν και όλο το 90λεπτο μας στήριξαν. Προς το τέλος που ήρθε η κούραση και ρίσκαρε η Δόξα, τους νιώθαμε πάρα πολύ. Είναι όμορφο και ευχάριστο να έχεις αυτό τον κόσμο. Τώρα να γεμίσουν το γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι, που είναι μεγάλο ντέρμπι”.