18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MAKΡΙΔΗΣ:Όλοι να το προσέχουμε, να το αγαπάμε. Είναι το σπίτι μας, ένα στολίδι

MAKΡΙΔΗΣ:Όλοι να το προσέχουμε, να το αγαπάμε. Είναι το σπίτι μας, ένα στολίδι

By on 15 Δεκεμβρίου, 2022 0 6418 Views

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μακρίδη μετά τη δύσκολη νίκη του Απόλλωνα επί της Δόξας:

-Αρχικά: “Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν να γίνει αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο. Όλοι να το προσέχουμε, να το αγαπάμε. Είναι το σπίτι μας, ένα στολίδι. Πραγματικά θα ήθελα να μπω για 5-10 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, να βγάλω ενέργεια και πάθος! Μου το έβγαζε και ο κόσμος από την κερκίδα.

Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, βγάλαμε φάσεις και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Στο 2ο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Χάσαμε την έντασή μας και δεν βάζαμε τις πιέσεις που έπρεπε.

-Ο κόσμος περιμένει αλλαγές τον Ιανουάριο για να γίνει καλύτερη η ομάδα. Έχετε καταλήξει στις θέσεις; Τους παίκτες θα τους επιλέξει ο Μακρίδης; “Αν έρθουν παίκτες τον Ιανουάριο, θα τους επιλέξει ο Μακρίδης. Οι μεταγραφές Ιανουαρίου είναι πάρα πολύ δύσκολες. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι δεν επικεντρώνομαι στις μεταγραφές. Οι πιο σημαντικοί παίκτες είναι αυτοί που είναι τώρα στην ομάδα”.

-Μπορεί ο κόσμος να στηριχθεί στην σημερινή εμφάνιση για να έρθουν αποτελέσματα στη συνέχεια; “Τα αποτελέσματα τα χτίζουν οι εμφανίσεις. Σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, σημαντικό ότι ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Στο πρώτο μέρος είδαμε περίπου αυτό που θέλουμε να βλέπουμε όμως θέλουμε δουλειά σε όλο το 90λεπτο”.

-Σήμερα τη νίκη την έδωσε η ατμόφαιρα. Πως θα δουλέψετε για να υπάρχουν καλύτερα τελειώματα; “Σίγουρα ο κόσμος μας έδωσε ώθηση και τους ευχαριστούμε, ειδικά στο β’ μέρος μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις και στα δυο ημίχρονα, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκουμε ευκαιρίες, το πρόβλημα θα είναι όταν δεν θα βρίσκουμε ευκαιρίες”.

-Το γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι προκάλεσε άγχος στους παίκτες; “Δεν τους είδα αγχωμένους, όχι, αν κρίνω από το πρώτο ημίχρονο. Δεν νομίζω αυτό το γήπεδο να σου δημιουργεί τόσο άγχος. Νομίζω εποικοδομητικό άγχος θα είχαν”.