5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΟΥ:Ζητάμε σεβασμό και εμείς προσπαθούμε σαν τους άλλους, ζητάμε ίση μεταχείριση

ΣΕΟΥ:Ζητάμε σεβασμό και εμείς προσπαθούμε σαν τους άλλους, ζητάμε ίση μεταχείριση

By on 15 Δεκεμβρίου, 2022 0 6512 Views

Στη μίνι συνέντευξη του μετά το παιχνίδι στη Cytavision, ο προπονητής της Δόξας Ρικάρντο Σέου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Απόλλωνα αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Όπως έκανε και στο ματς με την ΑΕΚ ζήτησε “την ίδια αντιμετώπιση με τις άλλες, πιο μεγάλες ομάδες (με περισσότερο κόσμο κτλπ)” ενώ όπως ανέφερε “και εμείς είμαστε οικογένεια και δουλεύουμε όπως οι άλλες ομάδες”. Τα παράπονα του επικεντρώθηκαν σε πέναλτι που όπως ανέφερε δεν δόθηκε στη Δόξα.

Οι δηλώσεις του Σέου από τη διάσκεψη Τύπου:

“Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες διεκδικητικές. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Από ένα ατομικό λάθος το πληρώσαμε. Είδαμε στα μάτια τον Απόλλωνα. Στριμώξαμε τον Απόλλων στο β΄μέρος. Δεν βλέπουμε ούτε έδρα , ούτε φανέλες ούτε κόσμο.

“Δυστυχώς πρέπει να αναφερθώ στη διαιτησία ξανά. Έχουμε μέχρι τώρα 7 πέναλτι εναντίον μας εκ των οποίων τα 5 δεν έπρεπε να καταλογιστούν . Είχαμε ένα πέναλτι που η τηλεοραση δεν έδειξε την επαναληψη. Ζητάμε σεβασμό και εμείς προσπαθούμε σαν τους άλλους ζητάμε ίση μεταχείριση. Πιστεύω στην ομάδα μου. Γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.

“Η φάση στην οποία αναφέρομαι ήταν ένα καθαρό χέρι και υπήρχαν άλλα τρία τέτοια ως τώρα στη σεζόν σαν αυτό όμως για εμάς δεν δόθηκε. Το ΒΑΡ έπρεπε να στείλει τον ρεφ να τον δει”.

“Παρακολουθώ χρόνια το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει οι διαιτητές του Κυπριακού ποδοσφαίρου να πάρουν ένα επίπεδο πάνω τη δουλειά τους. Δίνουν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές μας και είναι κρίμα να μην παίρνουν αυτά που δικαιούνται. Στηρίζω τους διαιτητές και στις λάθος και στις σωστές αποφάσεις. Όμως έχω κουραστεί να στηρίζω τους παίκτες μας όταν αδικούνται. Υπάρχουν 8-9 μεγάλες ομάδες όμως υπάρχουμε και εμείς και πρέπει και οι μικρές να πάρουν προσοχή. Χάσαμε αρκετούς πόντους από τα διαφορετικά διαιτητικά λάθη. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά”.