11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024

ΔΟΞΑ-ΑΕΛ 0-0:Δεν τους Χάλασε ο συμβιβασμός

By on 3 Ιανουαρίου, 2023 0 9467 Views

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στην Περιστερώνα ανάμεσα σε Δόξα  και ΑΕΛ  για την 17η αγωνιστική και πρώτη του 2023 με την ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) να παραμένει μέχρι το τέλος. Καλύτερη η ομάδα της Κατωκοπιάς, είχαν από ένα δοκάρι οι δύο αντίπαλοι.
Η πρώτη φάση ήρθε νωρίς και άνηκε στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα μόλις στο 5ο λεπτό, ο Μέσκα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά είδε το πλασέ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μούριελ. Οι φιλοξενούμενοι… απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, αφού στο 17’ η προσπάθεια του Σις με ωραία ατομική ενέργεια, βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς ήρθε στο 55’ όταν ο Σαντίκ βγήκε σε τετ α τετ με τον Μούριελ, ο Βραζιλιάνος κήπερ απόκρουσε και στη συνέχεια ο Μπιλοβάρ έδιωξε πάνω στη γραμμή αποτρέποντας το γκολ. Στο 86’ ο αρχηγός της ομάδας της Κατωκοπιάς, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και έτσι το… άγονο 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Με αυτό το βαθμό η Δόξα  ανέβηκε στους 12 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ στους 22.

Δοξα (Μούζουρος): Σισκόφσκι, Στυλιανού (59′ Ίλιτς), Κέρλα, Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι (80′ Σόπτσικ), Βαγιέχο, Ασαμόα (80′ Φαουάζ), Μέσκα (28′ Τιντζανί), Μπένι, Σαντίκ.
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Ιωσηφίδης, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Νάγκαρ. 

ΑΕΛ(Γιανέφσκι): Μούριελ, Σάντος, Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ, Τζάλμα, Ζντραβκόφσκι, Τσιμπόλα, Παπαφώτης (88′ Συλβέστρος), Μακρής (70′ Ανδρέου), Σις (70′ Μιλιντσεάνου), Μπεραχίνο (88′ Κοντινέλα).
Στον πάγκο: Φερνάντες, Μεντόγεβιτς, Παντελή, Κόλιας, Ιωάννου, Ζαχαρία. 

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ: Στυλιανού, Φαουάζ, Βαγιέχο, Μπένι, Σόπτσικ, Σαντίκ (2), Κοβάσεβιτς (8) / Τεϊσέιρα, Φραντζής, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς(2), Σάντος (5).


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / Μπεραχίνο, Τσιμπόλα, Kοντινέλα (3).

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200.

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης