11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καθάρισε νωρίς η Ομόνοια με Μπρούνο και Μπάκερ.Συνέχισε την αντεπίθεση

Καθάρισε νωρίς η Ομόνοια με Μπρούνο και Μπάκερ.Συνέχισε την αντεπίθεση

By on 7 Ιανουαρίου, 2023 0 648 Views

Με τον Μπάρκερ να δίνει ασίστ και να σκοράρει η Ομόνοια επικράτησε με 2-0 της Δόξας για την 18η αγωνιστική στο ΓΣΠ.
Με το… πόδι στο γκάζι μπήκαν οι γηπεδούχοι και από το πρώτο λεπτό ανέλαβαν τα ηνία του ματς, χάνοντας ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Κάτι τέτοιο έγινε στο 11ο λεπτό με πανέμορφο πλασέ του Μπρούνο, έπειτα από ασίστ του Μπάρκερ για το 1-0Στο 30’ ο Άγγλος από δημιουργός έγινε εκτελεστής και πέτυχε το 2-0 με σουτ μέσα από το σημείο του πέναλτι.
Στην επανάληψη,όπου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και έγινε ένα κακό παιχνίδι , οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Σαντίκ, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 87’. Κάπως έτσι, το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ανέβασε την Ομόνοια στους 31 βαθμούς, αφήνοντας τη Δόξα  στους 12. Αποχώρησε τραυματίας ο Χάμπος και δημιουργείται ανησυχία για τους πρασίνους.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 4ο λεπτό ο Ψάλτης βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή, αλλά το σουτ του ήταν αρκετά άστοχο. 3 λεπτά μετά ο Κακουλλής κατέβασε την μπάλα στην περιοχή, αλλά μπροστά από τον Σισκόφσκι δεν έκανε καλό τελείωμα.

Στο 11ο λεπτό ο Μπάρκερ γύρισε στον Μπρούνο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με άψογο πλασέ άνοιξε  το σκορ!

Στο 17΄η Δόξα είχε ένα σουτ με τον Αμπντουλαχί αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 29ο λεπτό ο Κακουλλής έφυγε με ταχύτητα στην επίθεση και από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε μόλις έξω!

Στο 30ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ γύρισε στον Μπάρκερ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 2-0!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 47΄ο Μπένι από το ένα μέτρο σημάδεψε το δοκάρι αλλά η φάση σωστά σταμάτησε ως οφσάιντ. Στο 53ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έκανε το σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά έξω. Μάλιστα λίγο μετά ο Κακουλλής είχε από κοντά ένα σουτ υπό πίεση, το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 55ο ο Μπένι βγήκε σε τετ α τετ με τον Ουζόχο  ο οποίος του είπε όχι! Στο 75ο λεπτό ο Χαραλάμπους πέρασε εκτός τραυματίας, ενώ είχε περάσει λίγο πιο πριν στο παιχνίδι ως αλλαγή. Γενικά το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά κυρίως είχε φάουλ και περισσότερη ένταση. Μάλιστα στο 80ο λεπτό ο Γιούστε πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή σε ρόλο χαφ, αντικαθιστώντας τον Μπάρκερ.

Στο 87ο λεπτό ο Σαντίκ γύρισε την μπάλα στην περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Ουζόχο, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ομόνοια(Φερέρα): Ουζόχο, Ψάλτης, Μίλετιτς, Λανγκ, Κίτσος, Μπασιρού (67′ Μιξ), Κασάμα, Μπάρκερ, Μπρούνο, Κακουλλής (67′ Χούπερ), Ανσαριφάρντ (67′ Χάμπος-75′ Λοΐζου). 
Στον  πάγκο: Παναγή, Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λέζιακς, Παναγιώτου, Σάββα.

Δόξα(Μούζουρος): Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι (76′ Σόπτσικ), Τιντζανί, Σαντίκ, Ασαμόα, Καραμανώλης, Φαουάζ (62′ Ίλιτς), Βαγιέχο, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι. 
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Ιωσηφίδης, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Νάγκαρ, Μέσκα. 

Στο όριο καρτών: Ψάλτης (2) / Στυλιανού, Βαγιέχο, Φαουάζ, Μπένι, Μέσκα, Σόπτσικ, Σαντίκ, (2), Κοβάσεβιτς (8).

ΣΚΟΡΕΡ: Μπρούνο (11′), Μπάρκερ (30′).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 5.991.

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης