27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Superleague: Με στόχο να πατήσει στην 5άδα ο Άρης

Superleague: Με στόχο να πατήσει στην 5άδα ο Άρης

By on 21 Ιανουαρίου, 2023 0 712 Views

Με τη μάχη του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης (17:00) αλλά και του Άρη με τον Βόλο συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Superleague.

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής άνοιξε με το παιχνίδι της Παρασκευής (20/01) ανάμεσα στον Παναιτωλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το πρόγραμμα ανοίγει το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης (17:00), όπου ο νικητής παίρνει μία πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα ενώ ανοίγει και τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη (ειδικά για τους γηπεδούχους).UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, από την πλευρά του ΟΦΗ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Συγκεκριμένα, τόσο ο Μοσκέρα, όσο και ο Μπάκιτς βρίσκονται στους εκλεκτούς ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Νέιρα και Διαμαντής. Αναλυτικά: Μανδάς, Στέφενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Γιοχού, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Ντζου, Γκερέρο, Ντίκο, Μοσκέρα και Μπιφουμά.

Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος θα έχει αρκετές επιστροφές στην αποστολή, καθώς στη διάθεσή του είναι ξανά οι Μπαρτόλο, Γκαρθία και Μπενίτο ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή είναι και ο Καφί. Αναλυτικά: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Ατιένθα, Αντζουλάς, Αλβαρες, Τασουλής, Καρμόνα, Ρούμπεν Γκαρθία, Μουνάφο, Σανταφέ, Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο, Σίτο, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Μπάγκους, Μπενίτο, Κωστέας, Μπαράλες.

Στη συνέχεια, στο «Κλ. Βικελίδης», ο Άρης φιλοξενεί τον Βόλο (20:00) με φόντο την είσοδο στην 5άδα εφόσον πάρει το τρίποντο.

Οι «κίτρινοι» μετρούν σημαντικές απώλειες καθώς ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει μαζί του τους Πάλμα, Καμαρά και Καμάτσο, με την αποστολή να αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Ντάριντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπαγκατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πϊρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρο, Τανούλη, Παναγίδη.

Τέλος για την πλευρά του Βόλου, ο Κώστας Μπράτσος θα έχει μαζί στην αποστολή για το πρώτη φορά, τον Φελίπε Πιρές που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες. Από εκεί και πέρα, η αποστολή θα είναι οι: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή (20/01)
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Σάββατο (21/01)
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 17:00 (CS1)
Άρης-Βόλος 20:00 (Novasports Prime)

Κυριακή (22/01)
Ιωνικός-ΑΕΚ 16:00 (CS1)
Λεβαδειακός-Λαμία 17:00 (Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:30 (CS1,Primetel))
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 20:30 (Novasports Prime)