3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Με ανατροπή κοντά στην τριάδα ο Άρης

By on 6 Φεβρουαρίου, 2023 0 6990 Views

Ο Άρης πέτυχε την 3η σερί του νίκη, επικρατώντας της Δόξας 2-1 στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Δύσκολη επικράτηση της ομάδας της Λεμεσού, που κατάφερε να μειώσει στο -2 από την 3η στη βαθμολογία Πάφος FC.
Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Καραμανώλη, με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακόριν στο 50’, το οποίο αμφισβήτησε έντονα η προσφυγική ομάδα και είχε δοθεί από τον ρεφ Κυριάκο Αθανασίου, αφού τον έστειλε στο onfield review ο VARίστας Μενέλαος Αντωνίου, για χέρι του Καραμανώλη.
Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας ήταν πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ του Άρη στο 67’, αφού μετά από τη σέντρα του Μπαμπίκα, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του υπό την πίεση του Γκομίς και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΑΡΗΣ: Βανά Άλβες, Μπρόρσον, Μουσούντα (30′ Ντελμίρο), Πηλέας (46′ Καζού), Γιαγκό, Στρούσκι (81′ Γιαμπλόνσκι), Σόκε, Μπένγκτσον (46′ Μπαμπίκα), Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι (63′ Γκομίς), Κακόριν.
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Καζού, Γιαντάλ, Μποακί, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Γκομίς, Μονέ Πακέ, Γιαμπλόνσκι, Μπαμπίκα.
ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Ασαμόα, Κέρλα (37′ Ογιάλα), Καραμανώλης, Παυλίδης (46’Μπένι), Ερέρα, Τραϊτσέφσκι (37′ Ίλιτς), Μέσκα, Ασάντε, Τρούγιτς (79′ Τιντζιανί), Σαντίκ.
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Αντενόν, Μπένι, Ίλιτς, Τιντζιανί, Ογιάλα, Φασουλιώτης, Ναγκάρ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαγκό, Σόκε / Τρούγιτς, Ογιάλα

ΣΚΟΡΕΡ: 50′ Κακόριν (πέν.), 67′ Καραμανώλης (αυτογκόλ) / 21΄Καραμανώλης
ΘΕΑΤΕΣ: 592 εισιτήρια
Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Αντωνίου Μενέλαος
ΑVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας